Uutta Natura-sarjassa: kolme uutuutta, joilla saavutat puhtaan tuloksen vastuullisesti

Kestävää siivousta edistävä Kiilto Pro Natura -valikoima on laajentunut tänä syksynä. Sarjasta löytyy kolme uutta tuotetta: astioiden liotukseen kehitetty Kiilto Pro Soaking Eco sekä kaksi märkätilojen siivoukseen tarkoitettua puhdistusainetta, Kiilto Pro Sointu Spa sekä hajusteeton Kiilto Pro Kosti.

Uusia Natura-vaihtoehtoja märkätilojen siivoukseen

Kiilto Pro Kosti on ollut luotettu puhdistusaine märkätilojen siivouksessa pitkään. Kiillon tuotekehityksen tuloksena siitä on luotu hajusteeton versio kasvipohjaisella koostumuksella, joka on osa Natura-sarjaa. Myös aiempi, ammattilaisille entuudestaan tuttu hajustettu versio säilyy valikoimassa.

Kiilto Pro Sointu Spa on niin ikään jo aiemmin valikoimasta löytynyt märkätilojen puhdistusaine, jonka reseptiikkaa on päivitetty tehokkuuden ja ympäristövaikutusten osalta. Päivitysten myötä myös Kiilto Pro Sointu Spa täyttää Kiillon tuotekehityksessä Kiilto Pro Natura -tuotteille asetetut kriteerit.

Natura-täydennysten myötä korkeaa hygieniatasoa vaativat märkätilat, kuten julkiset allas-, peseytymis- ja wc-tilat sekä saunat voidaan siivota entistä kestävämmin, kun siivoukseen voidaan käyttää pelkästään Natura-konseptin mukaisia tuotteita.

Hygieeniset märkätilat

Lue lisää

Natura-merkitty liotusaine ammattikeittiöihin

Ravintolakeittiöihin tarkoitettu uutuus on Natura-merkkiä kantava Kiilto Pro Soaking Eco, joka on uudistuvista raaka-aineista valmistettu liotusaine. Sillä voidaan liottaa tehokkaasti rasvaa, tärkkelystä sekä kuivuneita tai kiinnipalaneita ruokajäämiä astioista ennen koneellista astianpesua.

Kiilto Pro Soaking Econ myötä Natura-sarjasta löytyy ammattikeittiöihin biohajoavia vaihtoehtoja käsiastianpesuun, yleispuhdistukseen, pienkoneiden kalkinpoistoon sekä astioiden liotukseen ja esipesuun.

Kiilto Pro Natura

Lue lisää

Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen

Osana tavoittelemaamme ympäristöjohtajuutta kehitämme ratkaisujamme yhä vastuullisimmiksi ja ympäristön kannalta kestävästi valmistetuiksi. Kiilto Pro Natura -tuotesarjan puhdistusaineet ovat konkreettinen esimerkki tästä työstä. Kiilto Pro Natura -tuotteet hajoavat nopeasti hiilidioksidiksi ja vedeksi eivätkä muodosta pysyviä yhdisteitä, jotka olisivat haitallisia ympäristölle. Korkeat vaatimukset asetetaan paitsi ympäristövaikutuksille, myös tuotteiden käyttöturvallisuudelle ja laadulle. Valitsemalla Kiilto Pro Natura -tuotteen voit panostaa tehokkaisiin ja entistä vastuullisempiin hygieniaratkaisuihin. Ota askel kohti kestävämpää puhtautta ja tutustu koko Kiilto Pro Natura -merkittyjen tuotteiden valikoimaan täällä

Sinua saattavat kiinnostaa myös: