Kiilto Pro Kosti non-perfumed
Märkätilojen puhdistusaine

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton on märkätilojen puhdistusaine. Koska se on emäksinen, se poistaa tehokkaasti rasva- ja öljykertymät.

Edut ja ominaisuudet

  • Sekä manuaalisia että konemenetelmiä ja vaahdotuslaitteita varten.
  • Joutsenmerkki
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiamerkki.
  • Avainlippusymboli
  • Kiilto Pro Natura -merkki: valmistettu uusiutuvista materiaaleista
  • 1 l pullo on 100 % kierrätettyä rHDPE:tä & 5 l kanisteri on 35 % kierrätettyä rHDPE:tä.

Märkätilojen päivittäinen siivous on välttämätöntä asianmukaisen hygienian ylläpitämiseksi ja epäpuhtauksien kertymisen estämiseksi. Kiilto Pro Kosti Hajusteeton on tehokas puhdistusaine. Yhdistettynä hyvään mekaniikkaan se takaa vaaditun puhtaustason.

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton soveltuu yhtä hyvin päivittäiseen siivoukseen kuin pienempien saunojen, pesuhuoneiden, wc-tilojen ja muiden märkätilojen peruspuhdistukseen esim. vanhainkodeissa, hotelleissa jne. Sitä voidaan käyttää sekä vaahtolaitteilla, koneilla että käsin.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -valikoimasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristöystävällinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Pienempien märkätilojen, kuten pesuhuoneiden, saunojen ja wc-tilojen päivittäiseen peruspuhdistukseen, esim. vanhainkodeissa, hotelleissa jne.

pH

Tuotteen pH: 12.5
Käyttöliuoksen pH: 10.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 41092 6417964410921
6 x 1 l 41091 6417964410914
Varastointi

Säilytettävä lämpimässä paikassa. Säilyvyysaika on 5 vuotta valmistuksesta, oikein säilytettynä.

Käyttöohje

Käymälöiden päivittäinen siivous: 1 litraan lämmintä vettä annostellaan 6-8 ml Kiilto Pro Kosti Hajusteetonta. Kostuta puhdistusliina liuoksella ja pyyhi pinnat. Levitä liuosta ja anna sen vaikuttaa käsienpesualtaan ja wc-istuimen pinnalla 10-15 minuuttia tai tarpeen mukaan, hankaa ja huuhtele.

Märät alueet, vaahtoavat laitteet: Annostele 30 - 50 ml Kiilto Pro Kosti Hajusteetonta yhteen litraan lämmintä vettä. Kostuta puhdistettava alue ensin puhtaalla vedellä. Levitä liuos pinnalle vaahtolaitteella ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Pese pinta perusteellisesti, harjaa pinnat huolellisesti, käytä konemenetelmiä aina kun mahdollista ja hankaavia puhdistusvälineitä alueilla, joihin yksilevyisellä koneella ei päästä. Huuhtele puhtaalla vedellä pesun jälkeen.

Kosketusaika ja lämmin vesi lisäävät puhdistustehoa.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet on valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia ja uusiutuvia, biohajoavia ja vastuullisesti tuotettuja. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristöystävällisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajalta. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Kiilto Pro Kosti Hajusteettomalle myöntämä Allergiamerkki osoittaa, että tuote ei tavanomaisesti aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä eikä aiheuta hajusteyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton -hajusteella on myös Avainlippu-symboli. Se on rekisteröity merkki, joka osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Ainesosat ovat ympäristöystävällisiä ja hajoavat helposti jätevedenkäsittelyssä. Suosittelemme, että tyhjät huuhdellut pakkaukset kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Niitä voidaan käyttää uudelleen myös energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Turvallisuus: Vältä tarpeetonta kosketusta ihon kanssa. Suojakäsineitä suositellaan jatkuvassa käytössä. Jos tuote joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (5 - 15 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.