Kiilto Pro Kosti non-perfumed
Märkätilojen puhdistusaine

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton on märkätilojen puhdistusaine. Emäksisenä se poistaa tehokkaasti rasvalikaa pinnoilta.

Edut ja ominaisuudet

  • Käsi- ja konemenetelmiin sekä vaahdotuslaitteisiin sopiva tuote
  • Joutsenmerkitty
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiamerkki
  • Avainlippu
  • Kiilto Pro Natura -merkki kertoo että tuote on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista
  • 1 l pullo on 100 % kierrätettyä rHDPE:tä & 5 l kanisteri on 35 % kierrätettyä rHDPE:tä.

Märkätilojen ylläpitosiivous on välttämätöntä riittävän hygieniatason ylläpitämiseksi. Tehokas puhdistusaine yhdistettynä hyvään mekaniikkaan takaa vaaditun puhtaustason.

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton puhdistusainetta voidaan käyttää sekä vaahdotuslaitteilla että kone- ja käsimenetelmin.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -valikoimasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristömyötäinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Pienempien märkätilojen, kuten pesutilojen, saunojen ja wc-tilojen ylläpitosiivoukseen, esim. asuinkiinteistöissä, hotelleissa jne. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 12.5
Käyttöliuoksen pH: 10.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 41092 6417964410921
6 x 1 l 41091 6417964410914
Varastointi

Säilytettävä lämpimässä paikassa. Säilyvyysaika on 5 vuotta valmistuksesta, oikein säilytettynä.

Käyttöohje

WC-tilojen ylläpitosiivous: 1 litraan lämmintä vettä annostellaan 6 ml Kiilto Pro Kosti Hajusteetonta. Esivalmistele mikrokuitupyyhe liuoksella ja pyyhi pinnat. Levitä liuosta ja anna sen vaikuttaa käsienpesualtaan ja wc-istuimen pinnoilla 10-15 minuuttia tai tarpeen mukaan, hankaa ja huuhtele.
Vaahtopesumentelmä: annostus on 20 ml / 1 l vettä.

Märkätilat, vaahtopesumentelmä: Annostele 30 - 50 ml Kiilto Pro Kosti Hajusteetonta yhteen litraan lämmintä vettä. Kastele puhdistettava alue ensin puhtaalla vedellä. Levitä liuos pinnalle vaahdotuslaitteella ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Harjaa pinnat huolellisesti, käytä konemenetelmiä aina kun mahdollista ja hankaavia siivousvälineitä alueilla, joihin lattianhoitokoneella ei päästä. Huuhtele puhtaalla vedellä pesun jälkeen ja kuivaa pinnat. Vaikutusaika ja lämmin vesi lisäävät puhdistustehoa.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet on valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia ja uusiutuvia, biohajoavia ja vastuullisesti tuotettuja. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajalta. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Kiilto Pro Kosti Hajusteettomalle myöntämä Allergiamerkki osoittaa, että tuote ei tavanomaisesti aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä eikä hajusteyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Kiilto Pro Kosti Hajusteeton -hajusteella on myös Avainlippu-symboli. Se on rekisteröity merkki, joka osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Ainesosat ovat ympäristömyötäisiä ja hajoavat helposti jätevedenkäsittelyssä. Suosittelemme, että tyhjät huuhdellut pakkaukset kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Niitä voidaan käyttää uudelleen myös energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Turvallisuus: Vältä tarpeetonta kosketusta ihon kanssa. Suojakäsineitä suositellaan jatkuvassa käytössä. Jos tuote joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (5 - 15 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.