Kiilto Pro Sointu Spa
Vaahtoava märkätilojen puhdistusaine

Kiilto Pro Sointu Spa on vaahtoava märkätilojen puhdistusaine. Vahvasti emäksisenä se poistaa tehokkaasti rasvalian.

Edut ja ominaisuudet

  • Joutsenmerkki
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiamerkki.
  • Avainlippu
  • Kiilto Pro Natura -merkki, valmistettu uusiutuvista materiaaleista
  • 5 litran kanisteri on 35 % kierrätettyä rHDPE:tä

Märkätilojen ylläpitosiivous on välttämätöntä riittävän hygieniatason ylläpitämiseksi. Tehokas puhdistusaine yhdistettynä hyvään mekaniikkaan varmistaa vaaditun puhtaustason.

Kiilto Pro Sointu Spa tuotetta voidaan käyttää niin vaahdotuslaitteilla, matalapainepesujärjestelmillä kuin käsimenetelmillä.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -sarjasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristömyötäinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Uimahallien ja kylpylöiden märkätilojen ylläpito- ja perussiivoukseen. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 13.5
Käyttöliuoksen pH: 12

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 20 l 41028 6417964410280
3 x 5 l T7082.005 6417964708257
Varastointi

Säilytettävä lämpimässä paikassa. Säilyvyysaika on 5 vuotta valmistuksesta, oikein säilytettynä.

Käyttöohje

Ylläpitosiivous: Annostus 2 - 20 ml 1 litraan vettä.

Vaahtopesumenetelmä: Annostus 20 ml 1 litraan vettä.

Peruspuhdistus: Annostus 20 - 50 ml 1 litraan vettä.

Huuhtelu puhdistettava alue ensin vedellä. Levitä liuos pinnalle matalapainepesukoneella tai vaahdotuslaitteella ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Pese pinta huolellisesti ja huuhtele puhtaalla vedellä pesun jälkeen. Kuivaa pinnat huolellisesti.

Vaikutusaika ja lämmin vesi lisäävät puhdistustehoa.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Sointu Spa on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia, uusiutuvia ja biohajoavia sekä vastuullisesti tuotettuja. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Sointu Spa on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisiä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajan. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Allergia-merkki, jonka Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt Kiilto Pro Sointu Spa:lle, osoittaa, että tuote ei tavanomaisesti aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä eikä hajusteyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Kiilto Pro Sointu Spa -kylpylässä on myös Avainlippu-symboli. Se on rekisteröity merkki, joka osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Ainesosat ovat ympäristömyötäisiä ja hajoavat helposti jätevesien käsittelyssä. Suosittelemme, että tyhjät huuhdellut pakkaukset kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Niitä voidaan käyttää uudelleen myös energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Turvallisuus: Vältä tarpeetonta kosketusta ihon kanssa. Suojakäsineitä suositellaan jatkuvassa käytössä. Jos tuote joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (5-15 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
Anionisia tensidejä (< 5 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.