Koronavirus

Tutkitusti tehokkaat, käyttökohteen mukaan valitut tuotteet ja oikeat menetelmät helpottavat taistelua koronavirusta vastaan. Tervetuloa COVID-19 tietokantaamme!

Kiillon asiantuntijat ovat tehneet ohjeistuksia auttaakseen sinua ratkomaan pandemian aiheuttamia haasteita. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki ammattihygienian ratkaisut ja ajankohtaiset artikkelit koronaviruspandemiaan liittyen.

Yleiset hygieniaohjeet

Hygieniaohjeet eri toimialoille

COVID-19 -pandemia on aiheutunut koronaviruksesta (SARS-CoV-2), joka on vaipallinen virus. Vaipallisia viruksia vastaan tehoavat yleisimmät desinfektioaineet ja ne on yleisesti ottaen suhteellisen helppo tuhota, kunhan käytetty tuote on valittu oikein ja käyttökohteen mukaisesti. On tärkeä pitää huolta hyvästä käsihygieniasta, huolellisesta siivouksesta ja pintadesinfioinnista.

Käsihygieniasta huolehtiminen on jokaisen vastuulla ja helpoin keino katkaista tartuntatiet. Vesisaippuapesu tai käsien desinfiointi tehokkaaksi testatuilla tuotteilla on varmin keino pitää huolta turvallisesta käsihygieniasta. Tuotteella on oltava EN 14476 standardin mukaisesti testattu teho vaipallisiin viruksiin, jotta voidaan sanoa, että käsihuuhde tappaa koronaviruksen. EN 14476 on eurooppalainen standardi, jolla voidaan testata desinfiointiaineen tehoa viruksiin. Erisan Pro-tuotteet on kehitetty pitkin asiakastestauksin yhteistyössä terveydenhuollon kanssa ja käsihuuhteet on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, joten ne eivät kuivata ihoa vaikka desinfiointi pitäisi suorittaa useastikin.

Kiillon ammattihygienian tuotevalikoimasta löydät tuotteet hyvän hygieniatason saavuttamiseen ja ylläpitämiseen. Erisan Safepoint+ on Kiillon kehittämä ratkaisu suurien joukkoen käsihygienian hallintaan ja sopii esimerkiksi kauppakeskuksiin, terveydenhuoltoon ja matkustajaliikenteeseen. Tutustu tuotteisiin:

Kaipaatko apua hygienian varmistamiseen omassa liiketoiminnassasi? Ota yhteyttä oman alueesi puhtaus- ja hygienia-asiantuntijaan! Pajon hyödyllistä tietoa löydät myös tietopankistamme.

Seuraa ajankohtaista viestintäämme sosiaalisessa mediassa:


Uusimmat artikkelit

Tutkimustulos: käsihygieniatottumukset huononemaan päin samalla, kun kättely tekee paluuta

Lue lisää

Lue kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit tästä