Henkilöhygienia ammattikeittiössä

Erisan SafePoint+

Käsihygieniasta huolehtiminen on meidän jokaisen vastuulla. Se on helpoin keino jokaisen pitää huolta tartuntateiden katkaisusta omalta kohdaltaan. Yksi ainoa käsihygieniaa laiminlyövä henkilö voi levittää virusta nopeasti useisiin lähellä oleviin ihmisiin vaarantaen näin muiden turvallisuuden.

Miltä maailma näyttäisi ilman käsihygieniaa?

Hygienia ja puhtaus ovat yhteiskunnan peruspilareita. Jopa niin suuressa määrin, ettemme edes ennen vuotta 2020 huomanneet, kuinka paljon hygienia määrittää turvallisuuden tunnettamme. Systemaattinen ja helppo käsihygienia- ja puhtausratkaisu on avaintekijä, jonka avulla rakennamme uudelleen turvallisuutta sekä vapautta liikkua ja matkustaa.

Toimistot, kauppakeskukset, ravintolat, lentokentät ja muut paikat, joissa päivittäin liikkuu paljon ihmisiä ovat kohtaamispaikkoja, joissa käsihygienian täytyy olla kunnossa. Hyvä käsihygienia ja terve iho toimivat yhdessä parhaana kilpenä tartunnan aiheuttajia vastaan. Iho on ihmisen suurin elin, jonka ensisijainen tehtävä on suojata kehoa. Laadukas käsihuuhde sisältää ihoa hoitavia aineita, kuten kosteuttavaa glyserolia tai hoitavia öljyjä. Iho pysyy ehjänä ja terveenä ja suojaa entistä paremmin ulkoa tulevilta uhkatekijöiltä, kuten säteilyltä, mikrobeilta ja kemikaaleilta.

Pinnat, joita monet ihmiset koskettavat, voivat olla tartunnan lähde

kosketuspinnat yleisissä tiloissa
Kriittisiä kontaktipintoja ovat esimerkiksi näppäimistöt, puhelimet, ovankahvat, valonkatkaisijat, maksupäätteet, ostoskärryt, hissin painikkeet ja kahviautomaatit.

Erisan SafePoint+ hygieniaratkaisu

Erisan SafePoint+ on käsihygieniaratkaisu, joka säästää työntekijöiden aikaa, yritykseltä rahaa ja vähentää turvallisuuden kannalta kriittisiä kosketuspintoja. Annostelijan ansiosta ainetta ei mene hukkaan, kun annostus on aina oikea. Yksi kanisteri vastaa noin 2500 käyttökertaa, mikä puolestaan vastaa noin 10 puolen litran pulloa.

 • Pystyt kontrolloimaan toimitilasi käsihygieniaa systemaattisesti.
 • Tuote pysyy paikallaan ja toimintavalmiudessa, henkilökunnalta ei kulu aikaa sen huoltamiseen.
 • Annostelijaan ei tarvitse koskea, mikä vähentää kontaktipisteitä jo itsessään.

Tiesitkö, että esimerkiksi sormuksen alla on yhtä paljon bakteereja kuin Euroopassa on asukkaita tai että rikkinäisen kynsinauhan alla oleva bakteerimäärä vastaa maapallon asukasmäärää?

Erisan SafePoint+ annostelija

 • Annostelu laitteen molemmilta puolilta
 • Sensori tunnistaa käden liikkeen sekä lämmön välittömästi ja annostelee riittävän määrän desinfektiohuuhdetta
 • Helppo ja nopea asennus sekä käyttöönotto
 • Huuhdekanisteri sekä ylijäämäkanisteri pysyvät turvassa lukitun luukun takana
 • Pitkät kanisterin vaihtovälit
 • Teknologia soveltuu vaativaan ja jatkuvaan käyttöön

Erisan SafePoint+ Alcoliquid

 • Erityisesti annostelijaan suunniteltu käsidesinfektioaine
 • Huolehtii ihon kunnosta ja sopii herkälle iholle
 • Kotimainen ja EN-testattu tuote
 • Soveltuu myös sairaalahygieniaan

Asiakkaiden kokemuksia Erisan SafePoint+ hygieniaratkaisusta

”On ollut mukava työskennellä asiantuntijoiden kanssa, joilta on saanut nopeasti apua, mikäli sitä on tarvittu. Meillä käy paljon asiakkaita ja arvostamme ratkaisua, joka tekee käsihygieniasta hallittua ja systemaattista.”

Andrea Nyman, Hill Side Golf

”Tuotteeseen on helppo luottaa ja Safepoint+ annostelijan tuoma fiilis puhtaudesta on ollut meille tärkeä asia! Käsihygienia säilyy ja ratkaisu on todella helppokäyttöinen.”

Kirsi Oldén, Tamrex Oy

”Hygienia ohjaa tekemistämme myös normaalisti ja Erisan SafePoint+ on toimintavarma panostus asiakasturvallisuuteen. Olemme asettaneet annostelijan pukuhuoneiden edustalle, josta sen huomaa helposti. Tämä on yksi monista tavoista, joilla haluamme mahdollistaa asiakkaillemme turvallisen ja mukavan käynnin täällä.”

Sanna Himberg, Flamingo Spa

Kiilto on vastuullinen, pohjoismainen toimija ja hygienia-alan edelläkävijä. Meillä on vuosikymmenien kokemus desinfektioaineista ja sairaalahygieniasta. Tuotteemme kehitetään Suomessa ja ne sopivat useille eri aloille, kuten ammattikeittiöihin, sairaaloihin, elintarvike- ja teknologiateollisuuteen sekä ammattisiivoukseen.

Lisätietoa Erisan SafePoint+ hygieniaratkaisusta saat asiakkuus- ja kehityspäällikkö Mikko Eskolalta tai oman alueesi puhtaus- ja hygienia-asiantuntijalta.

Mikko Eskola
asiakkuus- ja kehityspäällikkö, ammattihygienia (länsi)
mikko.eskola@kiilto.com
050 555 0660

Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä.