Erisan SafePoint+
Annostelulaite

Ainutlaatuinen, Suomessa kehitetty ja valmistettu suuren kapasiteetin annostelulaite käsidesinfektioaineen automaattiseen annosteluun erityisesti julkisiin tiloihin. Erittäin pitkä astian vaihtoväli: jopa 5000 annosta yhdellä täytöllä. Käsidesinfektioaineen annostelu tapahtuu laitteen molemmilta puolilta, joka mahdollistaa monipuolisen sijoittelun ja tehokkaan hyötysuhteen.

Laitteessa käytetty teknologia soveltuu vaativaan ja jatkuvaan käyttöön ja sen asennus sekä käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Teollisen tason älysensori tunnistaa käden liikkeen sekä lämmön viiveettä ja annostelee riittävän määrän käsihuuhdetta. Huuhdeastia sekä ylijäämäastia pysyvät turvassa ja käyttökuntoisina lukitun luukun takana.

Linkit

Dokumentit

Tuotetiedot
Käyttöala

Julkiset tilat (aulat, sisäänkäynnit jne.), terveydenhuolto, ravintolat, risteilyalukset.

Valmistusmaa

SUOMI

Pakkauskoko Tuotekoodi GTIN
1 x 1 kpl 8380 6417964838008
Tekniset tiedot
Paino
25 kg
Virtalähde
verkkovirta (24 VDC)
Mitat
L 35 cm x K 140 cm x S 23 cm
Materiaalit
sinkitty teräs, muovi (ABS)
Elektroniikka
IP67
Väri (runko)
valkoinen
Väri (teräskehys)
harmaa
Säiliötilavuus
> 5 l
Takuu
2 v.
Käyttöohjeet ja turvallisuus
Varastointi

Säilytys ja kuljetus pystyasennossa sekä putket/letkut tyhjennettynä. Käsidesinfektioaineastia poistettava ennen laitteen siirtoa.

Ympäristö ja turvallisuus

Laite on suunniteltu käytettäväksi vain sisätiloissa. Kytke laite irti sähköverkosta aina ennen huolto- ja siirtotoimenpiteitä. Puhdista laitteen pinnat säännöllisesti kostealla mikrokuitupyyhkeellä. Tyhjennä käsidesinfektioaineen ylijäämäastia paikallisten kierrätysohjeiden mukaisesti.

Huomioitavaa

Käytä laitetta vain siihen hyväksyttyjen käsidesinfektioaineiden kanssa.