SafePoint+
Annostelija

Ainutlaatuinen, Suomessa kehitetty ja valmistettu suuren kapasiteetin annostelulaite käsidesinfektioaineen automaattiseen annosteluun erityisesti julkisiin tiloihin. Erittäin pitkä astian vaihtoväli: jopa 5000 annosta yhdellä täytöllä. Käsidesinfektioaineen annostelu tapahtuu laitteen molemmilta puolilta, joka mahdollistaa monipuolisen sijoittelun ja tehokkaan hyötysuhteen.

Laitteessa käytetty teknologia soveltuu vaativaan ja jatkuvaan käyttöön ja sen asennus sekä käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Teollisen tason älysensori tunnistaa käden liikkeen sekä lämmön viiveettä ja annostelee riittävän määrän käsihuuhdetta. Huuhdeastia sekä ylijäämäastia pysyvät turvassa ja käyttökuntoisina lukitun luukun takana.

Vankka rakenne varmistaa, että laite pysyy tukevasti paikallaan ja samalla mahdollistaa helpon siirron tilasta toiseen. Tarvittaessa laite kulkee kätevästi pyörillä varustetun jalustan avulla. Laite on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista, joten ulkopinnat kestävät säännöllistä puhdistusta ja näin ollen myös laitteen ulkonäkö pysyy miellyttävänä.

Annostelija toimitetaan oletuksena Erisan Pro -laitetarralla varustettuna. Laitetarra voidaan myös räätälöidä haluttuun ulkoasuun. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

Erisan SafePoint+ Alcoliquid on tehokas käsidesinfektioaine käytettäväksi Erisan SafePoint+ -annostelulaitteessa. Hoitavassa desinfektioaineessa on tehoaineena korkealuokkainen etanoli, joka haihtuu iholta nopeasti tehden sen käytöstä miellyttävää.

Erisan SafePoint+ Alcoliquid tuotteen mikrobisidinen teho on tutkittu ja todistettu seuraavin testein: EN1500, EN 13727, EN 13624, EN 14348, EN 14476 sekä EN 12791.

Edut ja ominaisuudet

Annostelu laitteen molemmilta puolilta
Vaativaan ja jatkuvaan käyttöön soveltuva teknologia
Annostus säädettävissä
2 vuoden valmistajan takuu
Kehitetty ja valmistettu Suomessa

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Julkiset tilat (aulat, sisäänkäynnit jne.), terveydenhuolto, ravintolat, risteilyalukset.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 1 kpl 8380 6417964838008
Paino
25 kg
Virtalähde
verkkovirta (24 VDC)
Mitat
L 35 cm x K 140 cm x S 23 cm
Materiaalit
sinkitty teräs, muovi (ABS)
Elektroniikka
IP67
Väri (runko)
valkoinen
Väri (teräskehys)
harmaa
Säiliötilavuus
> 5 l
Takuu
2 v.
Varastointi

Säilytys ja kuljetus pystyasennossa sekä putket/letkut tyhjennettynä. Käsidesinfektioaineastia poistettava ennen laitteen siirtoa.

Ympäristö ja turvallisuus

Laite on suunniteltu käytettäväksi vain sisätiloissa. Varmista, että laite ei estä poistumista hätäuloskäyntien kautta. Kytke laite irti sähköverkosta aina ennen huolto- ja siirtotoimenpiteitä. Puhdista laitteen pinnat säännöllisesti kostealla mikrokuitupyyhkeellä. Tyhjennä käsidesinfektioaineen ylijäämäastia paikallisten kierrätysohjeiden mukaisesti.

Huomioitavaa

Käytä laitetta vain siihen hyväksyttyjen käsidesinfektioaineiden kanssa.

Virtalähde 220/110 VAC 24VDC
8376
Huoltoluukun avain
8379
Jatkojohto SafePoint+ 5 m
8364
Jatkojohto SafePoint+ 10 m
8365
Laitetarrat (Huom. 2 kpl / laite)
8340 SafePoint+ laitetarra FIN 1 kpl
Laitetarrat (Huom. 2 kpl / laite)
8341 SafePoint+ laitetarra SWE 1 kpl
SafePoint+ Customized cover
8390