Tänä vuonna on erityisen hyvä syy juhlia kaikkia märkätilarakentajia, jotka ovat urakoineet lukemattoman määrän neliöitä viimeisen 25 vuoden aikana. Kiilto Kerafiber -vedeneriste on valmistettu rakentamisen ammattilaisille vuodesta 1999 alkaen.

Kiilto Kerafiber – Suomen rakentajille jo 25 vuotta


Pintaa syvemmällä

Kylpyhuoneessa pintojen värimaailmassa näkyvät eri aikakausien trendit, mutta pintaa syvemmällä tilanne on toinen. Siellä määräävät vaihtuvien muotien sijaan muut tekijät.

Siksi pinnan alta löytyy hyvin usein turkoosi väri, jonka rakentamisen ammattilaiset tuntevat jo 25 vuoden ajalta.


Jatkuvaa kehitystyötä

Kerafiberin pitkän tarinan taustalla on jatkuva tuotekehitys ja asiakkaiden kanssa tehtävä läheinen yhteistyö. Kiillon oma tuotekehitysosasto Suomessa on aina ollut valmis vastaamaan alan muuttuviin vaatimuksiin.

Valmistettu lähellä

Kerafiber valmistetaan Kiillon Lempäälän-tehtaalla, Tampereen kupeessa. Tuotteen etiketissä on avainlippu, joka on merkki kotimaisesta työstä.

Ammattilaisten asialla

Märkätilan rakentajalla ja Kerafiberillä on alusta lähtien ollut tärkeä yhteinen tehtävä: suojata rakenteet, jotta tilat pysyvät käyttäjilleen terveinä ja turvallisina. Tämä työ jatkuu.


Kissanpäiviä vuodesta 1999

Kiilto Kerafiber syntyi rakentajien tarpeesta saada tehokas ja käyttäjäystävällinen vedeneriste monenlaisiin kohteisiin. Historian havinasta löytyykin vanha mainoslause, joka kiteyttää olennaisen lennokkaasti: Kissanpäivät Kiilto Kerafiberillä!


Näissäkin kohteissa rakenteita suojaa Kiilto Kerafiber:

Haluatko lukea lisää kohteista, joissa on käytetty Kerafiberiä? Katso esimerkit alta:

Triplasta tulee Helsingin toinen keskusta

Lue lisää

Uudistuvan Levi Span remontissa on huomioitava pohjoisen olosuhteet

Lue lisää

Märkätilajärjestelmät satojen asuntojen putkiremonttiin

Lue lisää


Jaa kuva Instagramissa – voit voittaa palkintoja!

Käytettiinkö työmaalla aitoa oikeaa turkoosia, Kiilto Kerafiberiä? Osallistu juhlavuoden kilpailuun jakamalla Instagramiin kuva tai video Kerafiberista työkohteessa hashtagilla #kiiltokerafiber ja tägää meidät @kiiltorakentaminen. Arvomme osallistuneiden kesken kuukausittain Kiilto Pro -aiheisia tuotepaketteja vuoden 2024 loppuun saakka!

Kilpailun ohjeet ja säännöt


Etsitkö tuotetietoja?