Kiilto Lattiakaivovahvike

Kuitukangasvahvike lattiakaivon liitoksen vahvistamiseen ja tiivistämiseen Kiilto Kerafiberin yhteydessä.

Linkit

Dokumentit

PakkauskokoEAN-koodi
2 x 30 x 30 cm 6411510335911
Alustan kosteus

< 90% RH

Lämmönkesto kuivana

0 - 70 °C

Pakkauskoot

30 x 30 cm vahvikepalapari

Tiheys/ominaispaino

40 g/m

Tyyppi/sideaine

Polypropeeni

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa, kuivassa tilassa valolta suojattuna 1 vuosi.

Värit

Valkoinen

Käyttöohje

Tiivistä lattiakaivon kohta kahdella ristikkäin asennetulla Kiilto Lattiakaivovahvikkeella. Laita ensin yksi lattiakaivovahvike lattialle ja sivele vedeneristettä sen päälle. Laita välittömästi toinen vahvike ristiin ensimmäisen päälle ja sivele vielä vedeneristettä. Levitä vedeneristettä kaivon ympärille n. 40 x 40 cm alueelle ja käännä lattiakaivovahvikkeet lattiakaivon päälle.

Vedeneristeen kuivuttua leikkaa kaivon kohdalle pyöreä, vähintään 40 mm kaivon halkaisijaa pienempi reikä niin, että leikattu reuna ulottuu kaivossa olevan tiivisteen yli.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED