Kiilto Nurkkavahvikenauha

Kuitukangasnauha nurkkien ja kulmien vahvistamiseen ja tiivistämiseen Kiilto vedeneristeiden yhteydessä.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Nurkkien, saumojen ja eri materiaalien rajakohtien tiivistämiseen Kiilto vedeneristeiden kanssa vedeneristysjärjestelmissä.

PakkauskokoEAN-koodi
10 cm x 100 m 6411513589007
10 cm x 25 m 6411513589106
20 cm x 25 m 6411513589205
Alustan kosteus

< 90% RH

Kerrosvahvuus

n. 0,3 mm

Lämmönkesto kuivana

0 - 70 °C

Pakkauskoot

25 m x 10 cm
25 m x 20 cm
100 m x 10 cm

Tiheys/ominaispaino

40 g/m²

Tyyppi/sideaine

Polypropeeni

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa, kuivassa tilassa valolta suojattuna 1 vuosi.

Värit

Valkoinen

Käyttöohje

Seinät:
Hio ja/tai tasoita tarvittaessa epätasaiset alustat Kiilto sementtipohjaisilla seinätasoitteilla. Pohjusta kuiva seinäpinta ennen vedeneristystyön aloittamista siihen tarkoitetulla Kiilto primerilla pohjustusohjeen mukaisesti.
Sekoita vedeneriste aina ennen käyttöä. Levitä Kiilto vedeneriste seinäpinnoilla pystynurkkien, rakennuslevy- ja muiden seinänalustamateriaalien saumoihin ja rajakohtiin. Kiinnitä näihin kohtiin Kiilto Nurkkavahvikenauha (lev. nurkat 10 cm/20 cm ja saumat 10 cm) tuoreeseen vedeneristeeseen ja varmista, että vahvike kastuu läpi.

Lattiat:
Hio ja/tai tasoita epätasaiset alustat tarvittaessa Kiilto tasoitteella. Pohjusta kuiva lattiapinta ennen vedeneristystyön aloittamista Kiilto primerilla ohjeen mukaan.
Sekoita vedeneriste aina ennen käyttöä. Levitä Kiilto vedeneriste vaakanurkkiin ja läpivientien kohdalle ja kiinnitä Kiilto Nurkkavahvikenauha tuoreeseen vedeneristeeseen ja tarkista, että vahvike kastuu läpi.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

M1-sisäilmaluokitus
LEED