Erisan Pro SafePoint+ -annosteluratkaisu

Kotimainen Erisan Pro SafePoint+ on tehokas ja helppo tapa ylläpitää käsihygieniaa paikoissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

Tarvitsitpa sitten käsien desinfiointiin ratkaisua kauppakeskuksissa, liikenneterminaaleissa, suurissa yleisötapahtumissa, odotusauloissa tai muissa vilkkaissa paikoissa, Suomessa kehitetty ja valmistettu Erisan Pro SafePoint+ tarjoaa helpon ja turvallisen tavan pitää huolta käsihygieniasta. Se on ihanteellinen ratkaisu myös pienempiin tiloihin, joihin etsitään riittoisaa ja huoletonta annostelulaitetta käsien desinfiointiin.

  • Kotimainen käsihygienia-annosteluratkaisu suuren kapasiteetin tarpeisiin
  • Kosketusvapaa annostelu parantaa laitteen hygieenisyyttä
  • Annostelulaitetta voidaan käyttää molemmilta puolilta
  • Lyhyet ja harvat huoltovälit

5000 annosta yhdellä täytöllä

Annostelija kätkee sisäänsä riittoisan desinfektiohuuhdekanisterin, josta se annostelee jopa 5000 annosta yhdellä täytöllä. Kun kädet desinfioi kaksi annosta käyttäen (2-3 ml), riittää yksi astia 2500 käsiparin tehokkaaseen desinfiointiin. Teollisen tason älysensori tunnistaa käden liikkeen sekä lämmön viiveettä ja annostelee riittävän määrän käsihuuhdetta. Huuhdeastia sekä ylijäämäastia pysyvät turvassa ja käyttökuntoisina lukitun luukun takana.

Erisan SafePoint+ Alcoliquid on tehokas käsidesinfektioaine käytettäväksi Erisan SafePoint+ -annostelulaitteessa. Hoitavassa desinfektioaineessa on tehoaineena korkealuokkainen, kasvipohjainen bioetanoli, joka haihtuu iholta nopeasti tehden sen käytöstä miellyttävää. Erisan SafePoint+ Alcoliquid tuotteen mikrobisidinen teho on tutkittu ja todistettu seuraavin testein: EN1500, EN 13727, EN 13624, EN 14348, EN 14476 sekä EN 12791. Uuden kanisterin vaihto tyhjentyneen tilalle on nopeaa ja vaivatonta.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä luotettavaan annosteluratkaisuun

”Meillä käy paljon asiakkaita ja arvostamme ratkaisua, joka tekee käsihygieniasta hallittua ja systemaattista.”

Hill Side Golf

”Olemme asettaneet annostelijan pukuhuoneiden edustalle, josta sen huomaa helposti. Tämä on yksi monista tavoista, joilla haluamme mahdollistaa asiakkaillemme turvallisen ja mukavan käynnin täällä.”

Flamingo Spa

”Tuotteeseen on helppo luottaa ja Safepoint+ annostelijan tuoma fiilis puhtaudesta on ollut meille tärkeä asia! Käsihygienia säilyy ja ratkaisu on todella helppokäyttöinen.”

Tamrex Oy


Haluatko tiedon uusista käsihygieniaratkaisuista sähköpostiisi?

Tilaa henkilöhygieniaa koskevat uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).