Erisan Pro SafePoint+

SafePoint+ tarjoaa tehokkaan ja helpon tavan pitää huolta käsihygieniasta paikoissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Vierailijoiden turvallisuuden tunne kasvaa, kun heillä on mahdollisuus pitää huolta käsihygieniasta, turvavälejä kunnioittaen. Erisan Pro SafePoint+ mahdollistaa 2500 desinfektiokertaa ennen kuin käsihuuhdetta täytyy lisätä laitteeseen.

Miltä maailma näyttäisi ilman käsihygieniaa?

Hygienia ja puhtaus ovat yhteiskunnan peruspilareita. Jopa niin suuressa määrin, ettemme edes ennen vuotta 2020 huomanneet, kuinka paljon hygienia määrittää turvallisuuden tunnettamme. Systemaattinen ja helppo käsihygienia- ja puhtausratkaisu on avaintekijä, jonka avulla rakennamme uudelleen turvallisuutta sekä vapautta liikkua ja matkustaa.

Ravintolat, ruokakaupat, kauppakeskukset, lentokentät…

.. ovat esimerkkejä paikoista, joissa päivittäin liikkuu paljon ihmisiä. Nämä ovat myös kohtaamispaikkoja, joissa käsihygienian täytyy olla kunnossa. Yksikin käsihygieniaa laiminlyövä henkilö voi levittää virusta nopeasti useisiin lähellä oleviin ihmisiin. Hyvä käsihygienia ja terve iho toimivat yhdessä parhaana kilpenä tartunnan aiheuttajia vastaan. Tämän takia on tärkeä varmistaa, että tarjolla on tutkitusti tehokas käsihuuhde, joka sisältää myös ihoa suojaavia aineita.

”On ollut mukava työskennellä asiantuntijoiden kanssa, joilta on saanut nopeasti apua, mikäli sitä on tarvittu. Meillä käy paljon asiakkaita ja arvostamme ratkaisua, joka tekee käsihygieniasta hallittua ja systemaattista.”

Andrea Nyman, Hill Side Golf

”Hygienia ohjaa tekemistämme myös normaalisti ja Erisan Pro SafePoint+ on toimintavarma panostus asiakasturvallisuuteen. Olemme asettaneet annostelijan pukuhuoneiden edustalle, josta sen huomaa helposti. Tämä on yksi monista tavoista, joilla haluamme mahdollistaa asiakkaillemme turvallisen ja mukavan käynnin täällä.”

Sanna Himberg, Flamingo Spa

”Tuotteeseen on helppo luottaa ja Safepoint+ annostelijan tuoma fiilis puhtaudesta on ollut meille tärkeä asia! Käsihygienia säilyy ja ratkaisu on todella helppokäyttöinen.”

Kirsi Oldén, Tamrex Oy

Kiilto x Syöpäsäätiö: Näin tehtiin turvallinen livetapahtuma

04.02.2021
Lue lisää

Erisan Pro SafePoint+ hygieniaratkaisu

  • Pystyt kontrolloimaan toimitilasi käsihygieniaa systemaattisesti.
  • Tuote pysyy paikallaan ja toimintavalmiudessa, henkilökunnalta ei kulu aikaa sen huoltamiseen.
  • Asiakkaan ei tarvitse koskea laitteeseen, sillä laitteessa on markkinoiden nopein automaattiannostelija.
  • Turvavälit pysyvät ja jonoa ei synny, koska annostelu toimii laitteen molemmin puolin.
  • 2500 käyttökertaa, ennen kuin kanisteri täytyy käydä vaihtamassa.

Tiesitkö, että esimerkiksi sormuksen alla on yhtä paljon bakteereja kuin Euroopassa on asukkaita tai että rikkinäisen kynsinauhan alla oleva bakteerimäärä vastaa maapallon asukasmäärää?

Kiilto on vastuullinen, pohjoismainen toimija ja hygienia-alan edelläkävijä. Meillä on vuosikymmenien kokemus desinfektioaineista ja sairaalahygieniasta. Tuotteemme kehitetään Suomessa ja ne sopivat useille eri aloille, kuten ammattikeittiöihin, sairaaloihin, elintarvike- ja teknologiateollisuuteen sekä ammattisiivoukseen.

Erisan Pro SafePoint+ on käsihygieniaratkaisu, joka säästää työntekijöiden aikaa, yritykseltä rahaa ja vähentää turvallisuuden kannalta kriittisiä kosketuspintoja. Annostelijan ansiosta ainetta ei mene hukkaan, kun annostus on aina oikea. Yksi kanisteri vastaa noin 2500 käyttökertaa, mikä puolestaan vastaa noin 10 puolen litran pulloa.

Yhteensopivat käsihuuhteet

SafePoint+ annostelulaitteeseen sopivat useat käsihuuhteet. Olemme kehittäneet Suomen markkinalle Erisan Pro SafePoint+ Alcoliquid -käsihuuhteen, joka on tutkitusti tehokas ja hellä iholle.

Lisätietoa Erisan Pro SafePoint+ hygieniaratkaisusta saat oman alueesi puhtaus- ja hygienia-asiantuntijalta tai avainasiakkuuspäällikkö Mika Sipposelta. Voit myös täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Mika Sipponen
Avainasiakkuuspäällikkö
Foodservice, Etelä-Suomi
040 731 9200

Lähetä SafePoint+ -tiedustelusi ja olemme sinuun yhteydessä.