Tutustu Kiillon uusin sisäilma- ja tiivistysratkaisuihin!

Kiilto tarjoaa nyt entistä laajemman valikoiman sisäilma- ja tiivistysratkaisuja. Uuden tuoteperheen muodostavat tiivistystuotteet Kiilto Airblock Coat, Kiilto Airblock Fiber ja Kiilto A 215, sekä haitta-aineiden sulkuaineet Kiilto Block ja Kiilto Hydrablock.

Teollisuuden käytössä pitkäaikaistestattu ja ilmatiiveystestattu Kiilto A 215 on vastaus hankalien läpivientien, ikkunapielten sekä ahtaiden saumojen nopeaan ja varmaan tiivistykseen. Nopeasti läpikovettuva, kaksikomponenttinen massa voidaan asentaa ilman vahvikkeita ja erillistä pohjustusta. Tiiveys saavutetaan helposti, ja sauma on elastinen ja luja. Lopputuloksena on siisti, alumiininharmaa sauma, johon voidaan liittyä muilla Kiillon tiivistystuoteperheen tuotteilla.

Kiilto Airblock Coat on käyttövalmis nestemäinen tiivistysaine, joka voidaan levittää korkeapaineruiskulla tai telalla pysty-, vaaka- ja kattopinnoille. Tuote soveltuu seinä-, lattia-, ja yläpohjaliitosten sekä saumojen tiivistämiseen sisätiloissa.

Kuivuttuaan Kiilto Airblock Coat on ilmatiivis ja elastinen suojapinnoite, jonka päälle voidaan myös maalata vesiohenteisilla akrylaattimaaleilla. Kiilto Airblock Coat tarttuu erinomaisesti monen tyyppisiin alustoihin, kuten sementtipohjaisiin seinä- ja lattiatasoitteisiin, betoniin, tiiliin, puuhun ja alumiiniin. Tuote on 1-komponenttinen, vesiohenteinen ja liuotteeton.

Kiilto Airblock Fiber on käyttövalmis pastamainen tiivistysaine, joka levitetään siveltimellä tai telalla pysty-, vaaka- ja kattopinnoille. Tuote soveltuu läpivientien, ikkuna- ja oviliitosten, lattian ja seinän rajan sekä yläpohjan välisen sauman tiivistämiseen sisätiloissa.

Kuituvahvistettu Kiilto Airblock Fiber on täyttävä ja helposti levitettävä. Kuivuttuaan tuote on ilmatiivis ja elastinen suojapinnoite, jonka päälle voidaan myös maalata vesiohenteisilla akrylaattimaaleilla. Tuote tarttuu erinomaisesti erilaisiin materiaaleihin, kuten sementtipohjaisiin seinä- ja lattiatasoitteisiin, betoniin, tiiliin, puuhun ja alumiiniin. Tuote on 1-komponenttinen, vesiohenteinen ja liuotteeton.

Kiilto Block on hajuton ja liuotteeton uuden sukupolven elastinen sulkuaine rakennusten sisätiloihin. Tiiviin pinnan muodostava 2-komponenttinen haitta-ainesulku ehkäisee rakenteista sisäilmaan vapautuvia VOC- ja PAH-yhdisteitä, sekä ammoniakkia. Tiheän verkkorakenteen ansiosta tuote on sitkeä ja elastinen ja näin ollen soveltuu erinomaisesti erilaisille alustoille. Kiilto Block voidaan jättää viimeiseksi pinnaksi tiloissa, jotka ovat UV-valolta suojattuja.

Kiilto Hydrablock on 2-komponenttinen haitta-ainesulku ehkäisemään VOC- ja PAH-yhdisteiden ja radonin kulkeutumista sisäilmaan, sekä kapillaari- ja diffuusiokosteuden hallintaan. Liuotteeton ja viskoottinen sulkuaine täyttää huokoisia alustoja ja muodostaa erittäin tiiviin kerroksen jo kahdella levityskerralla – ei erillistä pohjustetta.

Varaa paikkasi Kiillon sisäilmakoulutukseen!

Kiilto Pro Academyn koulutuksissa käydään läpi Kiillon tuotteita, työtapoja sekä ratkaisuja, joilla voidaan vaikuttaa sisäilman laatuun. Katso koulutusajankohdat ja ilmoittaudu tästä.