RDI Kiiltonians

Lujin sidos löytyy pintaa syvemmältä

Perheyritys ja ympäristöjohtaja neljällä liiketoiminta-alueella

Kiilto on kasvava suomalainen perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia ja vuoteen 2080 ulottuva visio. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet.

Työllistämme lähes 1000 innovatiivista huipputason ammattilaista, kiiltolaista, yhteensä yhdessätoista eri maassa: Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Valko-Venäjällä, Ukrainassa, Baltiassa ja Puolassa. Olemme vahva paikallinen toimija kaikilla markkina-alueillamme. Olemme ylpeitä omasta tutkimus-, tuotekehitys- ja innovaatiotyöstämme, joka luo perustan ketterälle ja tiiviille yhteistyölle asiakkaidemme kanssa.

Olemme tutkineet, kehittäneet ja innovoineet jo vuodesta 1919 saakka.

Meille tämä on vasta alkua.


Olemme noin tuhannen kiiltolaisen perhe, luomassa hyvinvointia puhtaudesta ja rakentamassa kestävää tulevaisuutta.

Toimimme lähellä asiakkaitamme yhdessätoista maassa, joista neljässä meillä on omaa tuotantoa.

Kiilto lukuina

  • 1000 kiiltolaista 11 maassa
  • 4 liiketoiminta-aluetta
  • Liikevaihto 294 M€ vuonna 2020
  • Perustettu 1919, visio vuodessa 2080
  • Hiilineutraali vuoteen 2028 mennessä

Sitoudumme ja sijoitamme tulevaisuuteen

Meillä panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen.

Innovatiivinen ja luotettava kumppani asiakkaillemme

Meillä on utelias ja tulevaisuuteen tähyilevä asenne, joka on pitänyt meidät liikkeellä jo sukupolvien ajan. Jatkuva uudistuminen on tehnyt meistä luotetun ja jatkuvasti kehittyvän kumppanin asiakkaillemme.

“Kun maailma muuttuu nopeasti ympärillämme, meidän on löydettävä uusia tapoja kehittää ja keksiä liiketoimintaamme uudelleen.”

Ville Solja, CBDO

Tavoitteenamme on ympäristöjohtajuus

Kunnianhimoiset ympäristötavoitteemme on integroitu jokapäiväiseen päätöksentekoon. Lupauksemme ympäristölle vaikuttaa arjessamme kaikkiin tekoihin ja valintoihin.

“Ympäristökuormitusta vähentävät innovaatiot eivät ainoastaan luo uusia tuotteita, vaan antavat myös koko teollisuudelle mahdollisuuden kehittyä kestävästi.”

Raija Polvinen, RDI Director

Jokaisella on oma roolinsa Kiillon kehittämisessä

Kiillossa jokainen voi vaikuttaa, ja siihen kannustetaan. Kestävämmän tulevaisuuden luominen on valtava tehtävä, joka voidaan saavuttaa vain yhteistyöllä.

“Uskon, että työlläni Kiillon pakkausten ja raaka-aineiden hankinnan parissa on merkitystä ympäristön kannalta.”

Vilma-Lotta Moisio, Head of Purchasing


Monialainen toimija

Kiilto Family Group koostuu viidestä yhtiöstä. Kiilto-perheeseemme kuuluvat:

Kiilto Family Oy

Kiilto Family -konsernin emoyhtiö