Lujin sidos löytyy pintaa syvemmältä

Perheyritys ja ympäristöjohtaja neljällä liiketoiminta-alueella

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jolla on satavuotinen historia ja visio vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet.

Työllistämme lähes 1000 innovatiivista huipputason ammattilaista, kiiltolaista, yhteensä yhdessätoista eri maassa: Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Valko-Venäjällä, Ukrainassa, Baltiassa ja Puolassa. Olemme vahva paikallinen toimija kaikilla markkina-alueillamme. Olemme ylpeitä omasta tutkimus-, tuotekehitys- ja innovaatiotyöstämme, joka luo perustan ketterälle ja tiiviille yhteistyölle asiakkaidemme kanssa.

Sitoudumme ja sijoitamme tulevaisuuteen

Meillä panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen.

Kiilto numeroina 2019

Kiiltolaisia
981

Liikevaihto 2019
222.2M€

Toimintamaat
11

Panostus tuotekehitykseen
5M€

Liikevaihto liiketoiminnoittain


Monialainen toimija

Kiilto Family Group koostuu viidestä yhtiöstä. Kiilto-perheeseemme kuuluvat:

Kiilto Family Oy

Kiilto Family -konsernin emoyhtiö