Kiilto Butyylinauha

Itseliimautuva butyylivahvikenauha nurkkien ja kulmien vahvistamiseen ja tiivistämiseen Kiilto vedeneristeiden yhteydessä. Myös ilmavuotokorjauksiin Kiilto Keramix ja Kiilto KeraPro Vedeneristeiden kanssa.

Edut ja ominaisuudet

  • helppo asentaa
  • itseliimautuva
  • erityisesti ulkokäyttöön
  • myös ilmavuoto- ja radon-korjauksiin
  • pakkauskoko 10 cm x 20 m

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Nurkkien ja kulmien vahvistamiseen ja tiivistämiseen Kiilto vedeneristeiden yhteydessä. llmatiivistykset ja Radon-suojaus Kiilo Keramix ja Kiilto KeraPro vedeneristeiden kanssa. Erityisesti ulkokäyttöön.

Pakkauskoko EAN-koodi
10 cm x 20 jm 6411513721209
Kerrosvahvuus

n. 0,7 mm

Lämmönkesto kuivana

-30 - 90 °C

Pakkauskoot

10 cm x 20 m

Tyyppi/sideaine

Butyylikumi
PP fleece (pintakerros)

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa, kuivassa tilassa valolta suojattuna 1 vuosi.
T3721

Värit

Harmaa

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.