Kiilto KeraSafe Saumanauha

Saumanauha KeraSafe Vedeneristysjärjestelmän saumojen tiivistykseen. Soveltuu käytettäväksi myös siveltävien Kiilto-vedeneristeiden kanssa.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto KeraSafe Vedeneristysjärjestelmän saumojen sekä telattavien Kiilto vedeneristeiden kanssa nurkkien, saumojen ja materiaalien rajakohtien tiivistämiseen.

Soveltuu myös ilmatiivistyksiin ja Radon-suojaukseen yhdessä Kiilto Keramix ja Kiilto KeraPro Vedeneristeiden kanssa.

Pakkauskoko EAN-koodi
10 cm x 20 m 7350020480294
Kerrosvahvuus

n. 0,38 mm

Käyttölämpötila

+15–25 °C

Pakkauskoot

10 cm x 20 m

Tiheys/ominaispaino

170 g/m

Tyyppi/sideaine

PE kalvo
PP fleece

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa, kuivassa tilassa valolta suojattuna 2 vuotta.
T7038

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED