Odense on Tanskan kolmanneksi suurin kaupunkitaajama Kööpenhaminan ja Aarhusin jälkeen. Siellä sijaitseva ravintola Bouillon tarjoaa asiakkailleen muutakin kuin herkullisia makuja ja viihtyisän ilmapiirin – liiketoiminnan ytimen muodostavat saavutettavuus, vastuullisuus ja tehokkuus. Ravintola on osa kunnianhimoista konseptia, joka on saanut inspiraationsa Pariisin klassisista bouillon-ravintoloista. Ne perustettiin alun perin tekemään ulkona syömisestä kaikkien, ei vain varakkaiden, saavutettavissa oleva kokemus. Ajatus elää vahvana yhä. Bouillon pitää hinnat alhaisina mahdollisimman laajalle asiakaskunnalle ja panostaa korkeaan palvelun, toiminnan ja hygieniankin tasoon.

Odenselainen ravintola luottaa Kiillon puhtausratkaisuihin osana vastuullista ja saavutettavaa konseptia. Hygieeniset tilat varmistavat sujuvan ja miellyttävän asiakaskokemuksen. Erinomainen ruoka, edullinen hinta ja viihtyisä ympäristö muodostavat kokonaisuuden, jota asiakkaiden on vaikea vastustaa.
– Bouillon perustettiin ajatukselle, että jokaisella olisi mahdollisuus ravintolakokemukseen lompakon paksuudesta riippumatta. Siksi toiminnan, mukaan lukien puhtaanapidon, täytyy sujua mahdollisimman sujuvasti ja saumattomasti, kertoo Kasper Dalmar Johannsen, Bouillon Odensen operatiivinen johtaja.
Harkittuja ratkaisuja ammattilaisten tarpeisiin
Kun Bouillon avasi kolmannen ravintolansa Odensessa, oli tärkeää löytää hygieniakumppani, joka tarjoaa luotettavia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja. Valinta kohdistui Kiiltoon etenkin tuotteiden teknisten ja ergonomisten etujen vuoksi.
Kiilto Pro MD Block -koneastianpesujärjestelmän vaivattomasti vaihdettavat pakkaukset ja täsmällisen tehokas annostelu tekivät vaikutuksen valintaa tehdessä. Myös puhdistusaineiden annosteluun valittu Kiilto Pro Fusion -ratkaisu erottui edukseen. Sen avulla voidaan helposti vaihtaa eri käyttöliuosten ja puhtaan veden annostelun välillä. Kaikki ratkaisut on kehitetty turvallisuus ja helppokäyttöisyys edellä, mikä tekee niistä ihanteellisia nopeatempoiseen keittiöympäristöön.
– Kiillon ratkaisuista näkee, että ne on tehty meille, jotka käytämme niitä päivittäin. Pakkausten käsittely ja puhdistusaineilla siivous on helppoa ja turvallista, toteaa Kasper Dalmar Johannsen.

Ajansäästöä ja virtaviivaista työnkulkua
Bouillonin kaltaisessa vilkkaassa ravintolassa tehokkuus on avainasemassa. Siivoukseen käytettyjen tuotteiden täytyy olla paitsi tehokkaita, myös nopea- ja helppokäyttöisiä. Juuri tässä Kiillon ratkaisut ovat tuoneet selkeää hyötyä.
– Kun pesuaineiden käsittely ja keittiön puhtaanapito sujuvat myös kiireisimpinä hetkinä, säästää se päivittäin niin aikaa kuin hermojakin, Johannsen kertoo.
Henkilökunta on huomannut selkeän parannuksen työnkulussa. Pakkausjätettä muodostuu aiempaa vähemmän, ja kaikki siivoukseen käytettävät tuotteet pysyvät järjestyksessä sekä helposti saatavilla.
Kestävä lähestymistapa hygieniaan
Bouillon on sitoutunut kestävyyteen aina ruokahävikin ja energiankulutuksen minimoinnista jätteiden lajitteluun ja ympäristön kannalta vastuullisempien vaihtoehtojen valintaan. Tämä näkyy myös siivouksessa. Ravintolan käyttöön valitaan esimerkiksi puhdistusaineita, joilla on Joutsenmerkki tai jotka ovat osa Kiilto Pro Natura -sarjaa. Kemikaalien käyttöä pyritään vähentämään aina kun se on mahdollista.
– Kiillon puhdistusainetiivisteet istuvat täydellisesti filosofiaamme. Niiden annostelu on pieni ja ne riittävät pitkään, mikä säästää resursseja ja pienentää ympäristöjalanjälkeämme, Kasper Dalmar Johannsen sanoo.

Kumppani, joka huomioi arjen realiteetit
Toinen tärkeä tekijä Bouillonille on yhteistyön toimivuus käytännössä. Kiillon palvelussa yhdistyy saatavuus ja asiakkaan ajan kunnioittaminen.
– He ovat ymmärtäneet tarpeemme hyvin ja ohjanneet meidät oikeiden, jokapäiväistä työtämme helpottavien tuotteiden pariin. Emme ole jatkuvasti, vaan oikeaan aikaan yhteydessä, toteaa Johannsen.

Yhteydenpidossa keskitytään olennaiseen liian tiheän viestimisen tai jatkuvan markkinoinnin sijaan. Myös tämä on auttanut rakentamaan luottamukseen perustuvan suhteen. Bouillon voi nojata siihen, että heidän tarpeitaan kuullaan ja niihin vastataan merkityksellisillä ratkaisuilla.
Selvää arvoa ja kasvun mahdollisuuksia
Yhteistyö Kiillon kanssa on tuonut Bouillonille konkreettisia hyötyjä ilman kompromisseja käytettävyyden tai laadun suhteen. Työnkulku ja ajankäyttö ovat tehostuneet, hygieniataso on pysynyt korkeana ja ympäristövaikutukset ovat pienentyneet. Johannsen ja hänen tiiminsä arvostavat kumppaneita, jotka ymmärtävät vilkkaan ravintolatoiminnan arjen ja tukevat vastuullista, tehokasta tekemistä. Kiillosta he ovat löytäneet juuri tällaisen kumppanin.