Koneellisen astianpesun tarkastusmittakäynti

Koneellisen astianpesun tarkistusmittauspalvelu auttaa asiakasta varmistamaan, että pesuprosessi toimii oikein ja pesutulos on konetyypistä riippumatta aina paras mahdollinen. Pesuprosessin seuranta on tärkeää puhtaan lopputuloksen varmistamiseksi. Oikealla annostelulla myös pesun kustannukset pysyvät oikealla tasolla.

Edut ja ominaisuudet

  • Asiantuntijan suorittama tarkistusmittauspalvelu sisältää pesu- ja huuhteluaineen annostuksen, pesulämpötilojen ja -ohjelmien sekä koneen yleisen kunnon tarkistukset. Oikealla annostelulla astianpesun kustannukset pysyvät oikealla tasolla.
  • Käynnin jälkeen saat raportin käynnin tuloksista. Raportissa mainitaan myös, jos tekninen asiantuntija on käynnillään havainnut astianpesukoneeseen liittyviä huoltotarpeita.

Asiantuntijan suorittama tarkistusmittauspalvelu sisältää pesu- ja huuhteluaineen annostuksen, pesulämpötilojen ja -ohjelmien sekä koneen yleisen kunnon tarkistukset. Oikealla annostelulla astianpesun kustannukset pysyvät oikealla tasolla.

Käynnin jälkeen saat raportin käynnin tuloksista. Raportissa mainitaan myös, jos tekninen asiantuntija on käynnillään havainnut astianpesukoneeseen liittyviä huoltotarpeita.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Palvelu soveltuu kaikkiin ammattikeittiöihin.
Palvelu soveltuu kaikkiin ammattikeittiön astianpesukonetyyppeihin.

Tuotekoodi
2065022
Huomioitavaa

Halutessasi havainnot voidaan käydä läpi myös yhteispalaverissa.

Tekninen asiantuntija tekee tarvittaessa pienet säätötyöt mittauskäynnin yhteydessä.