Sisäilma

Vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa. Siksi rakennusten terveellisyydellä on merkittävä vaikutus meidän kaikkien hyvinvointiin. Kiilto kehittää ja tarjoaa erilaisia sisäilmaratkaisuja rakentamiseen.

ILMATIIVEYDEN HALLINTA

Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet rakenteiden tiivistämiseen. Kiilto Airblock-tiivistysratkaisu soveltuu ilmavuotojen ja radonin hallintaan seinien ja lattioiden rajapinnoilla, ja ikkunoiden sekä ovien liitoskohdissa. 

Pastamainen, kuituvahvistettu ja erinomaisesti tarttuva Kiilto Airblock Fiber, on paras ratkaisu erityisesti rakenteiden liitosten ja läpivientien tiivistyskorjaukseen. 

Kiilto Airblock Fiber

Ruiskutettava Kiilto Airblock Coat sopii laajoille seinä-, katto- ja palkistopinnoille ja se voidaan levittää ruiskuttamalla kahteen kertaan märkää märälle.

Kiitlo Airblock Coat

HAITTA-AINEIDEN HALLINTA

Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet, joilla voidaan ehkäistä haitta-aineiden kulkeutumista sisäilmaan.

MATALA-ALKALISET LATTIATASOITTEET

Betonin korkean pH-arvon, eli sen alkalisuuden, on yhdessä liiallisen kosteuden kanssa todettu aiheuttavan mattoliimojen ja päällysteen pehmittimien hajoamista. Hajoamisprosessin tuloksena sisäilmaan voi vapautua alkoholiemissioita. Tutkimukset ovat osoittaneet, että matala-alkalinen lattiatasoitekerros päällystemateriaalin ja betonin välissä toimii puskurina alapuolella olevan betonin aiheuttamaan alkalirasitusta vastaan.  

SISÄILMAUUTISET

ANALYYSIPALVELUT YRITYKSILLE

Kiilto tarjoaa asbesti- ja haitta-analytiikan palvelut yritysasiakkaille nopeasti ja joustavasti.

TYÖOHJEET JA OPPAAT TIIVISTYKSIIN JA KAPSELOINTEIHIN