Seinien tasoitus

Uudistuneet Kiilto Pro -valmistasoitteet – kevyitä levittää ja hioa!

Käyttövalmiilla Kiilto Pro -valmistasoitteilla tasoitat seinä- ja kattopinnat helposti ja nopeasti. Tasoitteet tarttuvat hyvin alustaan, kuivuvat nopeasti ja niitä on kevyt hioa. Valmistasoitteet soveltuvat hyvin tapetoinnin tai maalauksen pohjaksi.

Seinien ja kattojen tasoitus

Kiilto Pro LM Kevyttasoite
Kevyttäytteinen valmistasoite kuivien sisätilojen seinien ja kattojen viimeistelyyn ennen maalausta tai tapetointia. Voidaan käyttää myös kipsikartonkilevyjen saumanauhan kiinnittämiseen ja tasoittamiseen. Erittäin hyvä täyttökyky max. 4 mm.

Seinät ja katot Kipsikartonkilevyjen saumanauhat Lasikuitutapetin ja Kiilto Airblock tiivistystuotteiden ylitasoitukset

Kiilto Pro LW Kevyt märkätilatasoite
Kosteudenkestävä valmistasoite kuivien ja märkätilojen seinien ja kattojen tasoituksiin. Soveltuu myös vedeneristettäväksi, laatoitettavaksi tai maalattavaksi sekä kipsikartonkilevyjen saumanauhan kiinnittämiseen märkätiloissa. Erittäin hyvä täyttökyky max. 4 mm.

Seinät ja katot, myös märkätiloissa Kipsikartonkilevyjen saumanauhat Kiilto Airblock tiivistystuotteiden ylitasoitukset

Kiilto Pro J Nauhoitustasoite
Valmistasoite kipsikartonkilevyjen saumanauhan sekä kulmaprofiilien kiinnittämiseen ja tasoittamiseen kuivien sisätilojen seinissä ja katoissa. Nauhoitus käsin tai koneellisesti. Soveltuu myös viimeistelytasoituksiin ennen maalausta tai tapetointia. Täyttökyky max. 2 mm.

Seinät ja katot • Kipsikartonkilevyjen saumanauhat Kulmaprofiilit

Kiilto Pro LF Kevyt hienotasoite
Erittäin hieno valmistasoite kuivien sisätilojen seinien ja kattojen viimeistelyyn ennen maalausta tai tapetointia. Kevyt levittää ja hioa, myös maalatuille pinnoille. Täyttökyky max. 3 mm.

Seinät ja katot Kittaukset

Kätevät valmistasoitetuubit kodin pieniin tasoituksiin

Kiillon tuotevalikoimasta löydät myös käteviin 250 ml:n muovituubeihin pakatut valmistasoitteet, jotka sopivat erinomaisesti pienempiin kodin tasoitustarpeisiin, kuten naarmujen ja kolojen täyttöön ja pienten pintojen silottamiseen. Erittäin hyvin muotoutuvasta tuubista käytät kaiken eikä hukkaa jää.

Halkeamien ja saumojen täyttö

Tasoitetun seinän tapetointi

Helppolevitteisillä Kiilto Pro -seinäliimoilla saat tasaista ja siistiä pintaa. Seinäliimat ovat helposti levitettäviä ja riittoisia, ja mahdollinen ylimenevä liima ja tahrat on helppo puhdistaa. Laajasta seinäliimavalikoimasta löydät oikeat tuotteet kaikkien yleisimpien tapettien kiinnitykseen aina tekstiili- ja paperitapeteista lasikuituun.