Kiilto Pro LM
Kevyttasoite

Kevyttäytteinen valmistasoite kuivien sisätilojen seinien ja kattojen viimeistelyyn ennen maalausta tai tapetointia. Voidaan käyttää myös kipsikartonkilevyjen saumanauhan kiinnittämiseen ja tasoittamiseen.

Edut ja ominaisuudet

  • Erittäin hyvä täyttökyky max. 4 mm, pieni kuivumiskutistuma
  • Vaaleanharmaa
  • Lasta- ja telalevitteinen
  • Myös lasikuitutapetin ylitasoitukseen
  • Voidaan maalata tai tapetoida päälle
  • Soveltuu Kiilto Airblockin tiivistystuotteiden ylitasoituksiin seinäpinnoilla
  • Riittoisuus 1 l/m²/mm
  • Kuivumisaika on n. 1-2 h/mm

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto LM on vesiohenteinen, käyttövalmis yleistasoite, jota voidaan käyttää myös kipsikartonkilevyjen saumanauhan kiinnittämiseen ja tasoittamiseen. Tasoite soveltuu hyvin maalattavaksi tai tapetoitavaksi. Suosittelemme pohjamaalausta ennen tapetointia, jolloin uudelleentapetointi on helpompaa. Täyttää tuotestandardien EN 13963:2005 ja EN 15824:2009 vaatimukset.

PakkauskokoEAN-koodi
3 l 6411512137032
10 l 6411512137100
Kerrosvahvuus

max. 4 mm

Kovettumisnopeus

n. 1-2 h/mm (+18 °C). (riippuen kerrospaksuudesta ja olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

normaalit huoneolosuhteet, alin käyttölämpötila +10 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

maalattavien pintojen rasitusluokat RL01...RL04 (MaalausRYL 2012)

Max. Raekoko

0,2 mm

Pakkauskoot

3 l, 10 l muoviastiat

Taivutuslujuus

> 320 N (EN 13963)

Tartuntalujuus

> 0,3 MPa (EN 15824)

Tiheys/ominaispaino

n. 1,2 kg/l

Tyyppi/sideaine

polymeeri-kevyttäyte-kalkkikivipohjainen tasoite

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi.

Värit

Vaalean harmaa

Käyttöohje

Tasoitettavien pintojen tulee olla puhtaat, kuivat ja pölyttömät. Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä. Kiilto LM on käyttövalmis massa. Pitkän varastoinnin jälkeen
valmistasoite sekoitetaan ennen käyttöä. Tarvittaessa tuotetta voidaan ohentaa vedellä. Tasoite levitetään teräslastalla. Tasoite voidaan levittää myös pitkänukkaisella telalla, jonka jälkeen pinta tasoitetaan teräslastalla.

Nauhoitettaessa levitetään saumaan ensin tasoite, johon paperinen saumanauha painetaan huolellisesti kiinni. Päälle levitetään toinen tasoitekerros leveämmällä lastalla. Tasoite on kuivuttuaan helposti hiottavissa.

Tasoitettaessa maalattua lasikuitutapettia levitetään ensin kerros tasoitetta, hiotaaan ja levitetään vielä toinen ohut kerros. Näin vähennetään riskiä maalin reikiintymiselle.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED
Nordic Ecolabel