Kiilto LW Kevyt märkätilatasoite

Kosteudenkestävä valmistasoite kuivien ja märkätilojen seinien ja kattojen tasoituksiin. Soveltuu myös vedeneristettäväksi, laatoitettavaksi tai maalattavaksi. Max 3 mm, koloissa 10 mm. Vesiohenteinen.

Edut ja ominaisuudet

  • kosteudenkestävä yleistasoite
  • seiniin ja kattoihin sisällä, myös märkätiloihin
  • voidaan vedeneristää ja laatoittaa
  • ylitasoitus max. 3 mm kerros, kolot max. 10 mm
  • kuivumisaika 2–3 h/mm

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto LW on vesiohenteinen, käyttövalmis yleistasoite. Tasoite soveltuu hyvin vedeneristettäväksi, laatoitettavaksi tai maalattavaksi. Täyttää tuotestandardissa EN 15824:2009 asetetut vaatimukset.

PakkauskokoEAN-koodi
3 l 6411512003030
10 l 6411512003108
Kerrosvahvuus

3 mm, koloissa 10 mm

Kovettumisnopeus

n. 2–3 h/mm (+18 °C) (riippuen kerrospaksuudesta ja olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

normaalit huoneolosuhteet, alin käyttölämpötila +10 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

maalattavien pintojen rasitusluokat RL01...RL05 (MaalausRYL 2012)

Max. Raekoko

0,15 mm

Pakkauskoot

3 l , 10 l muoviastiat

Tartuntalujuus

> 0,5 MPa (EN15824)

Tiheys/ominaispaino

1.1

Tyyppi/sideaine

Dispersio-kevyttäyte-kalkkikivipohjainen tasoite

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi.

Värit

Vihertävä

Käyttöohje

Tasoitettavien pintojen tulee olla puhtaat, kuivat ja pölyttömät. Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä.

Kiilto LW on käyttövalmis massa. Pitkän varastoinnin jälkeen valmistasoite sekoitetaan ennen käyttöä. Tarvittaessa tuotetta voidaan ohentaa pienellä määrällä vettä. Tasoite levitetään teräslastalla.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

CE-merkki
Nordic Ecolabel
Avainlippu