Kiilto Pro LW
Kevyt märkätilatasoite

Kosteudenkestävä valmistasoite kuivien ja märkätilojen seinien ja kattojen tasoituksiin. Soveltuu vedeneristettäväksi, laatoitettavaksi tai maalattavaksi sekä kipsikartonkilevyjen saumanauhan kiinnittämiseen märkätiloissa.

Edut ja ominaisuudet

  • Erittäin hyvä täyttökyky max. 4 mm
  • Kevyt hioa
  • Soveltuu Kiilto Airblockin tiivistystuotteiden ylitasoituksiin seinäpinnoilla
  • Riittoisuus 1 l/m²/mm
  • Kuivumisaika on n. 1-2 h/mm

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto LW on vesiohenteinen, käyttövalmis yleistasoite. Tasoite soveltuu hyvin vedeneristettäväksi, laatoitettavaksi tai maalattavaksi. Täyttää tuotestandardeissa EN 13963:2005 ja EN 15824:2009 asetetut vaatimukset.

PakkauskokoEAN-koodi
3 l 6411512003030
10 l 6411512003108
Kerrosvahvuus

max. 4 mm

Kovettumisnopeus

n. 1-2 h/mm (+18 °C) (riippuen kerrospaksuudesta ja olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

normaalit huoneolosuhteet, alin käyttölämpötila +10 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

maalattavien pintojen rasitusluokat RL01...RL05 (MaalausRYL 2012)

Max. Raekoko

0,15 mm

Pakkauskoot

3 l , 10 l muoviastiat

Tartuntalujuus

> 0,5 MPa (EN15824)

Tiheys/ominaispaino

n. 1.1 kg/l

Tyyppi/sideaine

Dispersio-kevyttäyte-kalkkikivipohjainen tasoite

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi.

Värit

sinertävä

Käyttöohje

: Tasoitettavien pintojen tulee olla puhtaat, kuivat ja pölyttömät. Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä.

Nauhoitettaessa levitetään saumaan ensin tasoite, johon paperinen saumanauha painetaan huolellisesti kiinni. Päälle levitetään toinen tasoitekerros leveämmällä lastalla. Tasoite on kuivuttuaan helposti hiottavissa.

Kiilto LW on käyttövalmis massa. Pitkän varastoinnin jälkeen valmistasoite sekoitetaan ennen käyttöä. Tarvittaessa tuotetta voidaan ohentaa pienellä määrällä vettä. Tasoite levitetään teräslastalla.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED
Nordic Ecolabel