Kiilto LF Kevyt hienotasoite

Erittäin hieno valmistasoite kuivien sisätilojen seinien ja kattojen viimeistelyyn ennen maalausta tai tapetointia. Max 4 mm. Vesiohenteinen.

Edut ja ominaisuudet

  • hieno, kevyttäytteinen valkoinen viimeistelytasoite
  • helppo hioa, maalin tai tapetin alle
  • seiniin ja kattoihin sisällä
  • max. 4 mm kerros
  • kuivumisaika 1–2 h/mm
  • tarttuu myös maalatulle pinnalle

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto LF on vaalea, vesiohenteinen käyttövalmis hienotasoite. Suosittelemme pohjamaalausta ennen tapetointia, jolloin uudelleentapetointi on helpompaa. Täyttää tuotestandardin EN 15824:2009 vaatimukset.

PakkauskokoEAN-koodi
3 l 6411513708033
10 l 6411513708101
Kerrosvahvuus

4 mm

Kovettumisnopeus

n. 1–2 h/mm (+18 °C). (riippuen kerrospaksuudesta ja olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

normaalit huoneolosuhteet, alin käyttölämpötila +10 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

maalattavien pintojen rasitusluokat RL01...RL04 (MaalausRYL 2012)

Max. Raekoko

0,15 mm

Pakkauskoot

3 l , 10 l muoviastiat

Tartuntalujuus

> 0,3 MPa (EN 15824)

Tyyppi/sideaine

polymeeri-kalkkikivipohjainen tasoite

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi.

Värit

vaalea

Käyttöohje

Tasoitettavien pintojen tulee olla puhtaat, kuivat ja pölyttömät. Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä.

Kiilto LF on käyttövalmis massa. Pitkän varastoinnin jälkeen valmistasoite sekoitetaan ennen käyttöä. Tarvittaessa tuotetta voidaan ohentaa vedellä. Levitetään teräslastalla. Tasoitepinta on kuivuttuaan helposti hiottavissa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED
Avainlippu