POHJUSTA, TIIVISTÄ, ERISTÄ
Kiillon tehokolmikolla vedeneristys kerralla kuntoon

Kiilto KeraPro -vedeneristysjärjestelmä voidaan kiteyttää kolmeen helppoon ja nopeaan vaiheeseen, mikä mahdollistaa merkittävän ajansäästön märkätilan rakentamisessa. Valitse pohjustukseen Kiilto PrimerOne Nopea tartuntapohjuste, tee läpivientien tiivistykset Kiilto XPU Liima- ja tiivistemassalla ja eristä Kiilto KeraPro Pikavedeneristeellä. Työvaiheesta toiseen – odottamatta.

Kaikki kolme tuotetta on valmistettu Suomessa ja ne ovat M1-luokiteltuja.

1. POHJUSTA

Pohjusta pinnat Kiilto PrimerOne:lla, nopeasti kuivuvalla tartuntapohjusteella.

Kiilto PrimerOne Nopea tartuntapohjuste sopii erinomaisesti sekä vedeneristeiden että tasoitteiden pohjusteeksi. Nopeasti kuivuva tartuntapohjuste parantaa Kiilto Pro vedeneristeiden tartuntaa märkätilaan soveltuville tasoite-, betoni- ja levypinnoille.

 • kuivuu nopeasti
 • vesiohenteinen
 • myös alustan pohjustamiseen ennen tasoitusta2. TIIVISTÄ

Tiivistä läpiviennit Kiilto XPU Liima- ja tiivistemassalla nopeasti ilman läpivientivahvikkeita.

Kiilto XPU Liima- ja tiivistemassan ansiosta läpivientien tiivistykset onnistuvat myös 1-komponenttisilla vedeneristeillä ilman läpivientivahvikkeita, mikä nopeuttaa ja helpottaa työvaihetta. Pysyvästi elastinen massa takaa liitosten tiiveyden yhdessä vedeneristeen kanssa. Nopeasti sitova liima- ja tiivistemassa soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin.

 • nopeasti sitova ja elastinen liimasauma
 • erinomainen tarttuvuus
 • puun, erilaisten metallien, lasin, kiven, muovin jne. liimaamiseen ja tiivistämiseen sisällä ja ulkona3. ERISTÄ

Kun läpivientitiivistyksien pinta on nahoittunut, levitä Kiilto KeraPro Pikavedeneriste. Toinen kerros pikavedeneristettä levitetään heti perään, niin sanotusti ”märkää märälle”.

Kiilto KeraPro Pikavedeneriste on nimensä mukaisesti nopea. Tuotteen koostumuksen ansiosta toinen levitys voidaan tehdä heti ensimmäisen kerroksen jälkeen. Uuden sukupolven pikavedeneristeellä ei siis tarvitse odottaa kalvon läpikuivumista ennen seuraavaa kerrosta ja aikaa säästetään merkittävästi. Pikavedeneriste voidaan levittää sekä telaamalla että ruiskuttamalla.

 • erittäin nopea
 • ei vaadi kerrosten välistä kuivumista
 • kuivumisaika telaamalla n. 3 h, ruiskuttamalla n. 1 h
 • geelimäinen, helposti telattava
 • riittoisuus 0,75 l/m² = 1 kg/m²https://youtu.be/APGivpPWVf4

Kiilto Rapid System

Kiilto Rapid System on kokonaisvaltainen tapa ajatella kylpyhuoneremonttia niin, että asentaja voi käyttää työaikansa tehokkaasti ja kylpyhuoneen käyttäjälle aiheutuva haitta-aika jää mahdollisimman lyhyeksi. Kiilto Rapid System näkyy kehittyneissä vedeneristysmenetelmissä, Kiillon eri vedeneristysjärjestelmien yhteensopivuudessa ja nopeiden märkätilatuotteiden kokonaisuudessa.

M1

Merkki osoittaa, että rakennusmateriaalit täyttävät tiukimmat sisäilman päästöluokitukset. Kiillon uusien rakennustarvikkeiden kehityksessä on aina tavoitteena saavuttaa M1-merkki. M1-luokitus on jo yli 70 prosentilla Kiillon myymistä rakennustarvikkeista.

Vedeneristys yhdellä työkäynnillä kuntoon

Lue lisää