Annostelujärjestelmät vaahtopesuun

Annostelu ja pesutekniikka näyttelevät tärkeää roolia onnistuneessa pesussa. Tarkoitukseen kehitetyillä annostelujärjestelmillä varmistat oikean pesuainepitoisuuden ja sopivan vaahdon, joka pysyy pinnoilla tarvitun vaikutusajan.

Annostelujärjestelmän valintaan ja käyttöön kannattaa perehtyä, sillä laadukkaat annostelulaitteet voivat auttaa vähentämään kemikaalien, veden ja energian kulutusta sekä lyhentää pesuaikaa. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan elintarviketeollisuuden pintapesuihin kokonaisratkaisun, johon kuuluvat tuotantoosi sopivat Kiilto Pro -pesukemikaalit ja tarpeelliset annostelulaitteistot vaahtopesuun.

Kumppanimme elintarviketeollisuuden vaahdotusjärjestelmissä on tanskalainen Foamico, minkä lisäksi voimme tarjota asiakkaillemme myös System Cleaners -valmistajan laitteita.

Automaattipesun edut

Automaattinen pesu matalapaineteknologialla on kustannustehokas ja usein myös ekologisempi menetelmä elintarvike- ja juomateollisuudessa manuaaliseen pesuun verrattuna. Automaattisiin pesuratkaisuihin investointi vähentää puhtaanapitoon tarvittua kokonaissummaa, sillä veden ja kemikaalien kulutus on paremmin optimoitavissa ja henkilöstö on vapautettu pitkistä, usein fyysisesti raskaista puhdistusvaiheista. Lisäksi etuna on tasalaatuisempi lopputulos, sillä prosessit toistuvat aina samalla tavalla verrattuna manuaaliseen pesuun, jolloin pesujen jäljessä voi olla todennäköisemmin eroja.

Lopputuloksena voidaan lyhentää pesuun käytettyä aikaa ja parantaa pesulopputulosta. Saavutetut säästöt esimerkiksi veden ja kemikaalien kulutuksessa vähentävät myös pesuprosessin ympäristövaikutuksia.

Foamico -matalapainepesujärjestelmät

Foamico on vaahdotuslaitteistoihin keskittynyt yritys, joka kehittää ja valmistaa korkeatasoisia annosteluratkaisuja erityisesti elintarviketeollisuuteen. Ratkaisut tähtäävät helposti sujuvaan päivittäiseen puhtaanapitoon tiloissa, joissa vaahtopesumenetelmin huolehditaan korkeasta hygieniatasosta.

Monipuolinen valikoima seinään kiinnitettäviä tai liikuteltavia pää- ja pumppuasemia, satelliitteja, pesulaitteita sekä muita annostelulaitteita varmistavat, että kaikenlaisiin tuotantotiloihin löytyy joustavasti sopiva annosteluratkaisu. Tekniset asiantuntijamme auttavat tuotantoosi sopivan kokoonpanon valinnassa, käyttöönotossa sekä ylläpidossa.

Sinua saattavat kiinnostaa myös:


Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa Kiillon elintarvikehygieniaa koskevista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).