Mobiilipääasema MO 01-27-4 X-air
Annostelulaite

Foamico Mobile Main Station MO 01-27-4 X-air on itsenäinen mobiili puhdistuslaite yhdelle käyttäjälle.

Luotettava, helposti liikuteltava puhdistuslaite tekee siivouksesta tehokkaan suurissakin tiloissa. Foamico Mobile Main Station MO 01-27-4 X-air on älykkäästi muotoilu, joka mahdollistaa kolmen kemikaalin käsittelyn ja mahdollistaa vaivattoman käytön. Laitteesa ei ole erillisiä säätimiä ilman kytkemiseksi päälle tai pois. Sen sijaan kaikkia toimintoja ohjataan yhdellä kahvalla, joka sijaitsee laitteen sivulla, mikä tekee laitteen käyttämisestä yksinkertaista ja vähentää huoltotarpeita .

Teollisuuteem suunniteltu siirrettävä pääasema on varustettu energiaoptimoidulla moottoritekniikalla. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu näyttö, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä erilaisia tietoja vaivattomasti. Tämä ominaisuus yksinkertaistaa vian havaitsemista käyttäjille ja huoltohenkilöstölle, kuten alhaisen vedenpaineen tunnistamisen ja varmistaa saumattoman toiminnan. Älykäs suunnittelu helpottaa myös helpon pääsyä asemalle ja nopeuttaa huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Pumppu on taajuusohjattu ja ohjelmoitu nostamaan tuloveden painetta 27 baariin. Energiankulutus minimoidaan säätämällä painetta sisäänrakennetun PI-säätimen kautta.

Next-teknologia mahdollistaa kolmen erillisen puhdistusaineen yhdistämisen yhteen injektorilohkoon, jolloin tarvitaan vain yksi ulostulo ilman lisäventtiilejä. Laitteen saumaton mekaaninen kytkin kaikkien toimintojen välillä tekee laitteesta luotettavan ja käyttäjäystävällisen, sekä kestävän. Yksi kahva ja yksi ulostulo neljää erillistä puhdistusvaihetta varten varmistavat, että käyttäjä voi keskittyä täysin puhdistustehtävään.

Laitteessa on käytetty vain korkealaatuisia materiaaleja, mitkä takaavat korkean luotettavuuden. Suurin osa laitteen komponenteista on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, mikä pidentää merkittävästi laitteen käyttöikää. Tuotteen pidentynyt käyttöikä pienentää kokonaisvaltaista ympäristöjalanjälkeä.

Asema on suunniteltu sekoituskammiolla, joka takaa veden, kemikaalien ja ilman ihanteellisen sekoittumisen, mikä johtaa korkeimpaan saavutettavissa olevaan vaahtoon. Ainutlaatuinen ”High Impact” -huuhtelusuutin tekee huuhtelusta jopa 25 % tehokkaamman pienemmän painehäviön ansiosta. Tämä vastaa sekä veden että työtuntien säästöä.

Asema on saatavana vain huuhtelu-/vaahdotusaineena. Siinä on valinnainen kompressori aluksella tai ulkoinen ilmaliitäntä. Lisävarusteisiin kuuluvat myös Foamicon vakioletku, matalapaineventtiili, matalapainepistooli ja letkun pidike.

Edut ja ominaisuudet

Lisäominaisuudet
• Helppokäyttöinen
• High Impact huuhtelusuutin
• Vähentää tehokkaasti puhdistusaikaa ja vedenkulutusta
• Vähäiset huoltotarpeet
• Sisäänrakennettu näyttö
• Kestää 3 erilaista puhdistusainetta ja huuhteluainetta
• Tarvitaan ulkoilmaa

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Prosessointilaitteiden, lattioiden, seinien ja muiden pintojen, jotka joutuvat kosketuksiin valmistettavien ruoka- tai juomatuotteiden kanssa, matalapainepuhdistukseen.

Tämä puhdistusmenetelmä on erityisen hyödyllinen elintarvikkeiden ja juomien käsittelylaitoksissa, joissa hygienia ja sanitaatio ovat kriittisiä tuotteiden turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.

Tarkoitettu ammattikäyttöön.

Valmistusmaa

TANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4062435
Pumpun paine 7 bar tuloilmalla
27 Bar
Min./max. tulopaine
2/10 Bar
Max. virtausnopeus
50 L/min.
Max. lämpötila
70°C
Virtausnopeus 30 l/min.
27 Bar
Tuloilmaletkun mitat
¾”
Poistoilmaletkun mitat
¾”
Käyttöjännite
380-500V
Tajuus
50-60Hz
Max. tehonkulutus
2,2kW
Mitat (LxKxS)
725x1100x985mm
Paino
94kg
Yhtäaikaisia käyttäjiä
1
Ympäristö ja turvallisuus

Laitteen jokainen osa on suunniteltu vähentämään yleisiä ympäristövaikutuksia. Korkea hyötysuhde tarkoittaa pienempää painehäviötä ja enemmän puhdistustehoa. Tämä vastaavasti mahdollistaa nopeamman puhdistuksen ja pienemmän vedenkulutuksen. Lisäksi laitteen pitkä käyttöikä pienentää yleistä ympäristöjalanjälkeä.