Pumppuasema B100-27 F
Annostelupumppu

Foamico Booster 100 27 on pumppuasema, jonka päätehtävä on tarjota paineistettua vettä satelliiteille.

Satelliitit vaativat luotettavan pääaseman tai pumppuaseman, joka tuottaa paineistettua vettä tehokkaasti saumattoman puhdistusprosessin takaamiseksi. Foamico Booster 100 27 ja Booster-ohjelma mahdollistavat tarkan ratkaisun valinnan jokaiseen puhdistustehtävään.

Pumppuasemaa on helppo käyttää. Yhdessä lohkossa voidaan käyttää jopa kolmea puhdistusainetta vain yhden ulostulon kautta. Boosterin koko riippuu veden kokonaiskulutuksesta, sekä satelliittien lukumäärästä, joita aiotaan käyttää samanaikaisesti.

Pumppuasema on varustettu edistyksellisimmällä energiaoptimoidulla moottoritekniikalla. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu näyttö, jonka avulla käyttäjät voivat pystyvät näkemään pumpun tietoja vaivattomasti. Tämä ominaisuus yksinkertaistaa vian havaitsemista käyttäjille ja huoltohenkilöstölle, ongelmien kuten alhaisen vedenpaineen, tunnistamista ja varmistaa saumattoman toiminnan.

Pumppuasemassa on käytetty vain korkealaatuisia materiaaleja, mikä takaa korkean luotettavuuden. Useat turvatoiminnot ja suurin osa sen komponenteista on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä pidentää tehostimen käyttöikää merkittävästi. Tuotteen pidentynyt käyttöikä pienentää kokonaisvaltaista ympäristöjalanjälkeä.

Pumppuasemat on valmistettu yhteistyössä Grundfosin kanssa, pumppuasemat ovat optimoitu avoimeen elintarvike- ja juomateollisuuden tarpeisiin. Pumput mukautuvat jatkuvasti käyttäjien määrään ja käytettävissä olevaan tulopaineeseen. Näin voimme varmistaa, että pumppu toimii aina mahdollisimman tehokkaasti.

Edut ja ominaisuudet

Lisäominaisuudet
• Energiaa säästävä moottoritekniikka
• Sisäänrakennettu näyttö
• Vähäiset huoltotarpeet
• Kuivakäyntisuoja
• Automaattinen kuormanjako kaikkien pumppujen kesken
• Täysi redundanssi pumppujen välillä
• Automaattinen ilmanpoistoventtiili
• Korkean nesteen lämpötilan hälytys
• Jopa 3 kemikaalia voidaan käyttää

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Prosessointilaitteiden, lattioiden, seinien ja muiden pintojen puhdistukseen, jotka ovat kosketuksissa valmistettavien ruoka- tai juomatuotteiden kanssa.

Puhdistusmenetelmä on erityisen hyödyllinen elintarvikkeiden ja juomien käsittelylaitoksissa, joissa hygienia ja sanitaatio ovat kriittisiä tuotteiden turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.

Tarkoitettu ammattikäyttöön.

Valmistusmaa

TANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4062441
Vedenkulutus max.
100 l / min
Syöttöpaine 7 bar tulovedelllä
27 bar
Min./max syöttöpaine
2/10 bar
Max lämpötila
70 °C
Max. sähkökulutus
4,0 kW
Samanaikaisten kättäjien määrä
3
Ympäristö ja turvallisuus

Laitteen jokainen osa on suunniteltu vähentämään yleisiä ympäristövaikutuksia. Korkea hyötysuhde tarkoittaa pienempää painehäviötä ja enemmän puhdistustehoa. Tämä mahdollistaa nopeamman puhdistuksen ja pienemmän vedenkulutuksen. Lisäksi laitteen pitkä käyttöikä pienentää yleistä ympäristöjalanjälkeä.