Satelliittiasema SU NEXT 0127-4
Annostelulaite

Foamico Satellite Station SU NEXT satelliitti huuhteluun ja vaahto- tai spraydesinfiointiin. Laitteen avulla voidaan käyttää kolmea eri kemikaalia huuhtelun ohella, kaikki yhden ulostulon kautta.

Satelliittia on helppo käyttää, mikä tekee huuhtelusta ja vaahto- tai spraydesinfioinnista intuitiivista. Foamico Satellite Station SU NEXT -satelliittiasemalla on älykäs ja vankka rakenne, mikä tekee siitä helpon käyttää ja asentaa. Laitteessa ei ole erillisiä säätimiä ilman kytkemiseksi päälle tai pois. Sen sijaan kaikkia toimintoja ohjataan yhdellä kahvalla, joka sijaitsee laitteen sivulla, mikä tekee laitteen käyttämisestä yksinkertaista.

Next-teknologia mahdollistaa kolmen erillisen puhdistusaineen yhdistämisen yhteen injektorilohkoon, jolloin tarvitaan vain yksi ulostulo ilman lisäventtiilejä. Laitteen saumaton mekaaninen kytkin toimintojen välillä tekee laitteesta helppokäyttöisen ja luotettavan, Yksi kahva ja yksi ulostulo neljää erillistä puhdistusvaihetta varten varmistavat, että käyttäjä voi keskittyä täysin pesutehtävään sen sijaan, että tarvitsisi keskittyä satelliitin käyttöön.

Foamico-satelliittiasema SU NEXT liitetään Foamicon pääasemaan tai boosteriin, joka toimittaa satelliitille paineistettua vettä. Satelliittia voidaan käyttää huuhteluun ja vaahdon levittämiseen.

Satelliitti on suunniteltu minimalistiseksi ja laite sisältää vain muutamia olennaisia komponentteja. Satelliitissa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja, mikä takaa korkean luotettavuuden. Suurin osa laitteen osista on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, mikä pidentää merkittävästi satelliitin käyttöikää. Tuotteen pitkä käyttöikä pienentää kokonaisvaltaista ympäristöjalanjälkeä.

Ainutlaatuinen ”High Impact” -huuhtelusuutin tekee huuhtelusta jopa 25 % tehokkaamman pienemmän painehäviön ansiosta. Tämä vastaa sekä veden että työtuntien säästöä.

Valinnaisia lisävarusteita ovat myös letkut, suuttimet kaikkiin tarkoituksiin, lansetit haastaviin tai monimutkaisiin tehtäviin, matalapaineventtiili, matalapainepistooli, letkukelat ja letkunpidike.

Edut ja ominaisuudet

Lisäominaisuudet
• Helppokäyttöinen
• High Impact huuhtelusuutin
• Lyhentää tehokkaasti puhdistusaikaa jopa 40 %
• Vähentää energiankulutusta jopa 60 %
• Vähentää veden käyttöä jopa 25 %
• Vähäiset huoltotarpeet
• Kestää 3 erilaista puhdistusainetta ja huuhteluainetta

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Prosessointilaitteiden, lattioiden, seinien ja muiden pintojen, jotka joutuvat kosketuksiin valmistettavien ruoka- tai juomatuotteiden kanssa, puhdistamiseen.

Tämä puhdistusmenetelmä on erityisen hyödyllinen elintarvikkeiden ja juomien käsittelylaitoksissa, joissa hygienia ja sanitaatio ovat kriittisiä tuotteiden turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.

Tarkoitettu ammattikäyttöön.

Valmistusmaa

TANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4062225
Min./max. syöttöpaine
10/27 Bar
Max. virtausnopeus
100 L/min.
Tuloletkun mitata (Vesi)
½”
Tuloletkun mitata (Ilma)
¼”
Ilmanpaine
5/10 Bar
Paineilman syöttö
150-200 L/min.
Mitat (LxKxS)
255x330x190mm
Paino
7 kg
Samanaikaisten kättäjien määrä
1
Ympäristö ja turvallisuus

Laitteen jokainen osa on suunniteltu vähentämään ympäristövaikutuksia. Korkea hyötysuhde tarkoittaa pienempää painehäviötä ja enemmän puhdistustehoa. Tämä mahdollistaa nopeamman puhdistuksen ja pienemmän vedenkulutuksen. Laitteen pitkä käyttöikä pienentää laitteen valmistamisesta muodostuvaa ympäristöjalanjälkeä.