HygiNet foodservice banner

Hyginet® - Hygieniasuunnitelma aina saatavilla

HygiNet® -palvelu tarjoaa ammattikeittiöihin ketterän ratkaisun, jonka avulla hygieniaan liittyvä dokumentointi on helppo pitää ajan tasalla.

Kiillon HygiNet® -palvelu tarjoaa Foodservice toimialalle ketterän ratkaisun, jonka avulla hygieniasuunnitelma ja hygieniaan liittyvä dokumentointi on helppo pitää ajan tasalla ja kaikkien saatavilla.

Hygieniamittausnäytteiden ja -tulosten dokumentointi ja raportointi terveystarkastajalle on sähköisellä hygieniasuunnitelmalla helppoa.

Kati Mäkinen, vuorovastaava Arkea Oy
Ammattikeittiön henkilöhygienia

Nopeaa ja tarkkaa raportointia

Ammattikeittiöissä Hyginet auttaa ylläpitämään ja päivittämään hygieniatietoa säännöllisesti. Raportointi ja sisäinen viestintä helpottuu työkalun avulla, kun kaikki tiedot löytyvät samasta paikasta. Esimerkiksi käyttöturvallisuustiedotteista on tärkeää löytyä aina viimeisimmät versiot.

Varmuutta henkilökunnan perehdytykseen ja koulutukseen

HygiNet® -palvelusta löytyvät kohdekohtaisesti kaikki tarvittavat tiedot, joten palvelua voi käyttää myös koulutus- ja perehdytystyökaluna niin arkisessa opastuksessa kuin täydennyskoulutuksessakin. Ongelmatilanteessa yhteyshenkilöiden tiedot ovat nopeasti saatavilla, ja pikanäppäimillä löytää hetkessä esimerkiksi keittiöhygieniasuunnitelman, ravintolakohtaiset tuotevalinnat tai menetelmäohjeet esimerkiksi astianpesukoneiden puhdistamiseen. Ravintoloissa on yhä yleisempää käyttää vierailevia keittiömestareita ja vuokratyövoimaa. Digitaalinen hygieniasuunnitelma helpottaa myös heidän työtään ja lisää ruokaturvallisuutta.

Helpoutta keittiön johtamiseen

Omavalvonta ammattikeittiössä tarkoittaa suunnitelmaa, jonka avulla ruokaturvallisuus varmistetaan ja riskit vältetään. Omavalvontaa toteuttaa jokainen ammattikeittiön ja ravintolan työntekijä. Omavalvonta koostuu kirjallisesta suunnitelmasta, sen seurannasta ja raportoinnista sekä työntekijöiden tavasta toimia.  Omavalvontasuunnitelmasta löytyvät määräykset niin elintarvikkeiden säilytykseen kuin työntekijöiden henkilökohtaiseen hygieniaan ja pintahygieniaankin. Kiireisessä ammattikeittiössä digitaalinen HygiNet® -ratkaisu helpottaa keittiön johtamista ja tuo lisää varmuutta kaikkiin työtehtäviin siivoamisesta pintanäytteisiin ja omavalvontaan.

HygiNet® -palvelun tärkeimmät hyödyt ammattikeittiöille:

  • helpottaa vierailevien keittiömestareiden sekä vuokratyöntekijöiden työtä ja parantaa turvallisuutta
  • kokoaa digitaalisen hygieniasuunnitelman, pintahygienianäytteiden tulokset ja niiden raportoinnnin
  • sisältää ravintolakohtaisesti listatut tuotteet ja menetelmäohjeet
  • sisältää ajantasaiset käyttöturvallisuustiedotteet

Haluatko tietää, miten asiakkaamme ovat hyödyntäneet Hyginetiä?

Voimme todentaa dokumentaation avulla, miten asiat on hoidettu, ja vertailla tuloksia eri vuosina ja eri toimipisteissä. Palvelu auttaa myös löytämään mahdollisia trendejä pidemmällä aikavälillä.

Kati Mäkinen, Arkea Oy

Kiilto ja Nokeval yhteistyössä

Haluatko tietää lisää Hyginetistä? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!