Erisan Pro Foam Soap hellii ihoa – uusi vaahtosaippua non touch -annosteluun

Samettinen Erisan Pro Foam Soap tuo ripauksen hemmottelua käsienpesuhetkiin. Vaahtoava pesuneste on odotettua jatkoa Erisan Pro Smart -annostelulaitteen tuotevalikoimaan, tehden siitä kokonaisvaltaisen ratkaisun käsihuuhteen ja -saippuan kosketusvapaaseen annosteluun.

Hellävarainen vaahtosaippua myös herkälle iholle

Erisan Pro Foam Soap sopii päivittäiseen käsien pesuun kaikille ihotyypeille. Huolella valitut, kosteuttavat ja hoitavat ainesosat auttavat ylläpitämään myös herkän ihon hyvinvointia ja ehkäisevät sen kuivumista. Pesun jälkeen kädet tuntuvat pehmeiltä ja raikkailta. Dermatologisesti testattu koostumus ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita, minkä merkiksi tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Vaahtoava pesuneste on paitsi miellyttävä, myös taloudellinen. Litran pakkauksesta riittää vaahtosaippuaa lukuisiin pesukertoihin, ja se säästää myös työntekijöiden aikaa harvan vaihtovälin ansiosta.

Vaivatonta käsihygieniaa kosketusvapaan annostelijan avulla

Erisan Pro Foam Soap on osa automaattisen Erisan Pro Smart -annostelulaitteen tuotevalikoimaa. Tyylikäs ja näppärä annostelija toimii non touch -periaatteella, eli saippua annostellaan suoraan kämmenelle ilman tarvetta koskea laitetta. Annostelu ilman kosketusta on paitsi kätevää, myös auttaa estämään bakteerien ja virusten leviämistä.

Erisan Pro Soam Foap -vaahtosaippua, Erisan Pro Desifoam -desinfektiohuuhde ja automaattinen Erisan Pro Smart -annostelija muodostavat täydellisen kolmikon, jolla voit huolehtia käsihygieniasta oppilaitoksista ravintoloihin ja toimistotiloihin. Lisävarusteiden ansiosta paristokäyttöisen annostelulaitteen voi sijoittaa vapaasti mihin vain.

Erisan Pro Foam Soap

  • Miellyttävä vaahtokoostumus
  • Kosteuttaa ja hoitaa ihoa
  • Hajusteeton ja väriaineeton, sopii herkälle iholle
  • Allergiatunnus