Erisan Pro Smart -annosteluratkaisu

Huoleton, tyylikäs ja hygieeninen. Non touch -annosteluun kehitetty Erisan Pro Smart vie käsihygienian seuraavalle tasolle. Sen näppärä muotoilu ja ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan ravintoloihin, oppilaitoksiin ja kaikkiin muihin tiloihin, joissa halutaan edistää ensiluokkaista käsihygieniaa.

Riittoisan pakkauskoon ansiosta Erisan Pro Smart -käsihygieniaratkaisu sopii moneen asiakastilaan, kuten ruokalaan, ravintolaan, toimistoon, oppilaitokseen ja hyvinvointikeskukseen. Kosketusvapaa annostelulaite toimii automaattisesti tunnistimien avulla, mikä parantaa hygieniaa entisestään.

Istuu tilaan kuin tilaan

Tyylikkäästi muotoiltu Erisan Pro Smart on saatavilla kolmessa värissä: valkoisena, mustana ja hopeana. Värivaihtoehtojen ja lisävarusteiden ansiosta johdoton annostelija voidaan sijoittaa monenlaiseen ympäristöön.

Erikseen myytävä tippa-alusta on helppo napsauttaa paikalleen seinälle asennettavalle annostelijalle. Tippa-alusta auttaa pitämään laitteen ympäristön siistinä. Vaihtoehtoisesti Erisan Pro Smartille on saatavilla myös lattiateline, jossa on integroituna tippa-alusta.

Merkkivalot kannustavat puhtaisiin käsiin ja helpottavat ylläpitoa

Kun ohikulkija lähestyy Erisan Pro Smart -annostelijaa, sen etuosassa olevat merkkivalot syttyvät. Toiminto muistuttaa pesemään tai desinfioimaan kädet esimerkiksi sisäänkäynnin tai WC-tilojen pesualtaiden lähettyvillä.

Merkkivalot myös ilmoittavat, kun on aika vaihtaa uusi täyttöpakkaus tai laitteen paristot. Annostelulaitteen anturit mittaavat jatkuvasti annosteltavan tuotteen riittoisuutta sekä paristojen varaustasoa, joten voit aina olla varma siitä, että laite toimii optimaalisesti.

Laadukkaat käsihygieniatuotteet, jotka sopivat myös herkälle iholle

Erisan Pro Smart -annostelijaan kehitetyt käsihygieniatuotteet sisältävät huolella valittuja, hoitavia ainesosia. Ne auttavat ylläpitämään myös herkän ihon hyvinvointia ja ehkäisevät sen kuivumista. Riittoisasta litran pakkauksesta riittää lukuisiin käyttökertoihin. Dermatologisesti testatut koostumukset eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita. Tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Automaattiseen annosteluun – Erisan Pro Smart

  • Kosketusvapaa nontouch-annostelu parantaa hygieniaa
  • Merkkivalot kannustavat hyvään käsihygieniaan ja helpottavat annostelijan ylläpitoa
  • Tyylikäs muotoilu, joka sopii monenlaisiin ympäristöihin
  • Sijoitettavissa mihin tahansa

Haluatko tiedon uusista käsihygieniaratkaisuista sähköpostiisi?

Tilaa henkilöhygieniaa koskevat uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).