Hygicult TPC -näytteenotto

Hygicult-kontaktilevyillä tunnistetaan pinnoilta alustavan mikrobiologisen hygienian astetta. Testi voidaan tehdä paikan päällä ja levyjä voidaan myös käyttää näytteiden kuljetusalustana.

Hygicult TPC on tarkoitettu yleisen hygieniatason seurantaan, koska testi edistää kaikentyyppisten bakteerien, hiivojen ja homeiden kasvua.

Palveluna tarjoamme Hygicult TPC-näytteenottoa, kirjallisen raportin käynnin tuloksista sekä asiantuntijan näkemystä näytteenottopaikkojen sijainnista sekä näytteenoton tiheystarpeesta. Halutessasi havainnot voidaan käydä läpi myös yhteispalaverissa missä käydään läpi siivousprosessi, ainevalinta sekä tomintatapa.

Hygicult-palvelun edut ovat
– Paikan päällä tehdyt testit
– Tunnettu, luotettava ja toimivaksi todistettu menetelmä
– Asiantuntijan raportti sekä tulkinta
– Raportti voidaan liittää Hyginet:iin

Edut ja ominaisuudet

Hygicult TPC-levy on päällystetty molemmin puolin TPC-elatusaineella, joka edistää useimpien tavallisten bakteerien ja homeiden nopeaa kasvua. Testi on tarkoitettu mikrobien kokonaismäärän lisääntymisen havatisemiseen. Siksi ensin on määritettävä normaalitasot.

Yleisesti

Hygicult-testit ovat luotettavia, edullisia ja nopeita paikan päällä tehtäviä testejä. Testeistä on neljä versiota.

Hygicult TPC on tarkoitettu yleisen hygieniatason seurantaan, koska testi edistää kaikentyyppisten bakteerien, hiivojen ja homeiden kasvua.

Hygicult E- ja Hygicult E/ß-GUR on kumpikin tarkoitettu Enterobacteriaceae-bakteerien toteamiseen

Lisäksi Hygicult E/ß-GUR -testi havaitsee ß-glukuronidaasipositiiviset organismit (kuten E. coli).

Hygicult Y&F on tarkoitettu hiivojen ja homeiden havaitsemiseen.

Hygicult TPC ja Hygicult E -kastolevyt on validoitu 12 laboratorion kesken tehdyssä yhteistyötutkimuksessa. Validointiraporteilla on AOAC- ja NMKL-järjestöjen hyväksyntä.

Linkit

Dokumentit

Valmistusmaa

SUOMI

Tuotekoodi
2065011