Erisan Pro Smart -automaattiannostelija

Erisan Pro Smart on käytännöllinen ja tehokas henkilöhygieniaratkaisu, joka on suunniteltu käsihuuhteiden ja -saippuan automaattiseen annosteluun. Niin ominaisuuksiltaan kuin muotoilultaan näppärä annostelulaite on tyylikäs valinta esimerkiksi ravintoloihin ja muihin tiloihin, joissa halutaan kannustaa vierailijoita hyvään käsihygieniaan.

Riittoisan pakkauskoon ansiosta Erisan Pro Smart sopii käsihygieniatuotteiden annosteluun monenlaisissa ympäristöissä, kuten ruokaloissa, ravintoloissa, suurkeittiöissä, toimistoissa, kouluissa, terveyskeskuksissa ja päiväkodeissa. Kosketusvapaa annostelulaite toimii automaattisesti tunnistimien avulla, mikä parantaa laitteen hygieenisyyttä entisestään.

  • Kosketusvapaa annostelu parantaa laitteen hygieenisyyttä
  • Merkkivalot edistävät käsihygieniaa ja annostelijan ylläpitoa
  • Tyylikäs muotoilu, joka sopii monenlaisiin ympäristöihin
  • Vapaasti sijoiteltavissa (asennettavissa seinälle tai lattiatelineelle)

Merkkivalot edistävät käsihygieniaa ja annostelulaitteen ylläpitoa

Erisan Pro Smart -annostelulaitteen etuosassa on selkeät symbolit, joiden merkkivalot syttyvät, kun läheltä kuljetaan. Toiminto muistuttaa käsihygieniasta esimerkiksi sisäänkäynnin tai WC-tilojen pesualtaiden lähettyvillä, kannustaen ohikulkijoita käyttämään annostelijaa.

Merkkivalot muistuttavat myös laitteen ylläpidosta. Paristokäyttöisen annostelulaitteen anturit mittaavat jatkuvasti annosteltavan tuotteen riittoisuutta sekä paristojen varaustasoa, joten voit aina olla varma siitä, että laite toimii optimaalisesti.

Tyylikäs annostelija, jonka voi sijoitella vapaasti

Tyylikkäästi muotoiltu Erisan Pro Smart sopii monenlaisiin ympäristöihin. Annostelulaite on saatavilla kolmessa värissä: valkoisena, mustana ja hopeana, joten voit valita sen mukaan mikä sopii parhaiten tiloihisi. Lisävarusteiden ansiosta voit valita, mihin sijoitat annostelulaitteet tiloissa.

Erikseen myytävä tippa-alusta on helppo napsauttaa paikalleen seinälle asennettavalle annostelijalle. Tippa-alusta auttaa pitämään laitteen ympäristön siistinä. Tippa-alusta on saatavilla mustana ja valkoisena vaihtoehtona.

Vaihtoehtoisesti Erisan Pro Smartille on saatavilla myös lattiateline, jossa on integroituna tippa-alusta. Se on erinomainen vaihtoehto suuriin tiloihin, kuten kauppakeskuksiin tai lentokentille.

Laadukkaat käsihygieniatuotteet

Erisan Pro Smartiin sopii kevyesti vaahtoava desinfektiohuuhde Erisan Pro Desifoam, joka on tehokas, miellyttävä ja nopeavaikutteinen huuhde käsien desinfiointiin. Yhden litran pakkauksesta annostellaan jopa 1420 annosta, tehden tuotteesta erittäin riittoisan. Erisan Pro Desifoamilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Tehoaineena käytetty etanoli haihtuu nopeasti jättäen pehmeän tunteen iholle, sillä tuote sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Erisan Pro Desifoamilla on monipuolinen desinfektioteho eri bakteereja ja viruksia vastaan.

Panostamme tuotekehitystyöhön ja täydennämme ratkaisujamme aktiivisesti. Erisan Pro Smartiin on suunnitteilla myös muita käsien desinfiointiin ja pesuun kehitettyjä tuotteita. Kysy lisää Kiillon asiantuntijalta!