WipeClean nopeuttaa rutiinipuhdistusta terveydenhuollossa

Pintojen puhdistus ja desinfiointi ovat keskeisiä toimenpiteitä infektioiden torjunnassa. Kun käytössä on tarkoituksenmukaiset aineet sekä välineet, hygieniasta voidaan huolehtia tehokkaasti ja nopeasti. Helpot WipeClean-kertakäyttöpyyhkeet on kehitetty erityisesti terveydenhuollon pintojen sekä ei-invasiivisten lääketieteellisten laitteiden puhdistamiseen sekä desinfektioon.

WipeClean-pyyhkeiden tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti terveydenhuollon tarpeet nopean ja turvallisen työskentelyn varmistamiseksi. Käyttövalmiit puhdistus- ja desinfektiopyyhkeet ovat kokonaisvaltainen ratkaisu pintahygieniaan, minkä ansiosta ne ovat ihanteellisia moniin työympäristöihin, kuten sairaaloihin, hoitokoteihin sekä suun terveydenhuoltoon. Ne nopeuttavat esimerkiksi loppusiivousta, kun päivittäin vaihdettavaa pesuaineliuosta ei tarvitse tehdä.

Kertakäyttöiset WipeClean-pyyhkeet ovat:

  • helppoja: pyyhkeet ovat käyttövalmiita suoraan pakkauksesta
  • turvallisia: annostukseen liittyvät virheet ja riskit vähenevät
  • nopeita: ei annostelun tai mikrokuitupyyhkeiden pesuun liittyviä työvaiheita

Pyyhkeiden optimaalinen teho perustuu sekä huolellisesti kehitettyihin puhdistus- ja desinfektioaineseoksiin että tarkasti valittuihin pyyhemateriaaleihin. Puhdistukseen tarkoitettujen pyyhkeiden viskoottinen materiaali imee nestettä ja likaa itseensä, kun taas desinfioivien pyyhkeiden polyesterikuitukangas vapauttaa desinfektioaineseosta tasaisesti. Ilmatiivis pakkaus uudelleensulkutoiminnolla varmistaa, etteivät pyyhkeet kuivu avatussa pakkauksessa.

Uuden pyyhesarjan myötä Kiillon valikoimassa on alkoholiton WipeClean Alco Free Disinfection -desinfektiopyyhe vaihtoehdoksi etanolipohjaisille tuotteille. Pesevät WipeClean Universal Cleaning -pyyhkeet sopivat erinomaisesti yleispuhdistukseen myös muihin tiloihin, esimerkiksi toimistoihin ja päiväkoteihin. Tuotteiden tarkemmat kuvaukset, luokitukset ja kontaktiajat löydät niiden tuotesivuilta.