WipeClean Alco Free Disinfection
Desinfektiopyyhe

Alkoholiton desinfektiopyyhe pintojen ja lääkinnällisten laitteiden desinfiointiin. Pakkauksessa 25 pyyhettä.

Edut ja ominaisuudet

Laajakirjoisesti tehokas desinfektioaineseos, tehoalueena bakteerit, fungit, virukset, itiöt, tuberkuloosi ja mykobakteerit. Tuotteen mikrobisidinen teho on tutkittu: Bakteerit: EN 13727 (1min), EN 13697 (1min), EN 16615 (1 min), fungit: EN 13624 (2min), EN 13697 (hiivat, 2 min), EN 16615 (hiivat, 1min), virukset: EN 14476 (noro- ja adenovirus, 1 min), tuberkuloosi ja mykobakteerit EN 14348 (1 min), itiöteho EN 13704 (2 min).

Kuitukangaspyyhe, 50 gsm (1 m* 1m) 100% polyesteriä, vapauttaa desinfektioaineen tehokkaasti käyttöön. Pehmeä, sopivan paksuinen pyyhemateriaali puhdistaa ja kostuttaa desinfioitavat pinnat hyvin. Pyyhekoko 20 x 30 cm.

Pakkaus on helppo avata ja sulkea uudelleen. Kansiosassa on merkintäalue käyttöönottopäiväykselle. Avatun pakkauksen käyttöaika max. 6 kk.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kosteapyyhintää sietävien pintojen ja ei-invasiivisien lääkinnällisten laitteiden desinfiointiin terveydenhuollossa, ammattikäyttöön. Luokitus lääkinnällisen laitteen statuksen lisäksi: PT2 ja PT4 biosidivalmiste ammattikäyttöön.

Ulkonäkö ja tuoksu

Valkoinen pyyhemateriaali, mieto tuoksu

Valmistusmaa

YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
20 x 25 kpl 5203 5701684520321
Varastointi

Säilytä pakkaukset kuivassa, jäätymättömässä tilassa, suoralta auringonvalolta suojattuna. Huoneenlämmössä 3 v.

Käyttöohje

Pyyhi desinfioitava laite/alue huolellisesti, desinfioitavan pinnan on oltava kauttaaltaan kosketuksissa desinfektioaineeseen. Odota, että kosteus on haihtunut pinnalta ennen laitteen seuraavaa käyttöönottoa. Pintoja ei yleensä tarvitse esipestä eikä huuhdella. Mikäli desinfioidun pinnan on oltava ehdottoman jäämävapaa, voidaan pinta huuhdella tai pyyhkiä veteen kostutetulla taitoksella desinfioinnin jälkeen. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen.

Pyyhe riittää 1 m² alueen desinfiointiin.

Ympäristö ja turvallisuus

Ei suositella luonnonkumille ja pahvipinnoille. Tarkista laitevalmistajan ohjeistukset desinfiointiin ennen tuotteen käyttöä. Käytä suojakäsineitä.

Alco Free Wipes desinfektiopyyhkeisiin liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea).

Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Pyyhemateriaali on polyesteriä. Pyyhepakkaus on ulkokuoreltaan pet/pe muovia. Pyyhepakkaus ja pyyhkeet ovat energia- tai yhdyskuntajaetta.

TehoaineVaikutus
DDAC (6,4 g/kg)desinfiointiaine
Triamine (5,31 g/kg)desinfiointiaine