Uutuustuote haitta-aineiden kapselointiin – soveltuu lattia- ja seinäpinnoille

Kiilto Pro VOC Block on Kiillon kehittämä uusi sulkuaine rakenteista sisäilmaan vapautuville haitta-aineille. Tuote soveltuu VOC- ja PAH-yhdisteiden sekä ammoniakin kapselointiin seinä- ja lattiapinnoilla.

Rakennuksen sisäilman laatuun vaikuttaa joukko erilaisia tekijöitä, kuten rakenneratkaisut, käytetyt rakennusmateriaalit ja kiinteistön ylläpito.

Joissakin rakennuksissa saatetaan törmätä sisäilmaongelmiin, joissa aiheuttajana ovat tietyt rakenteista sisäilmaan vapautuvat haitta-aineet, kuten erilaiset VOC- ja PAH-yhdisteet. Yksi mahdollinen korjausrakentamisen ratkaisu tällaisissa kohteissa on haitta-aineiden sulkeminen, eli kapselointi, jolla ehkäistään haitta-aineiden vapautuminen sisäilmaan.

Tiiviin pinnan muodostava 2-komponenttinen Kiilto Pro VOC Block sulkuaine soveltuu lattia- ja seinäpintojen kapselointiin. Tuote on testattu VOC- ja PAH-yhdisteiden sekä ammoniakin kapselointiin. Tiheän verkkorakenteen ansiosta tuote on erittäin tiivis. Valmis kalvo syntyy kahdella levityskerralla, jonka jälkeen se pinnoitetaan esimerkiksi tasoittamalla Kiillon ohjeiden mukaisesti.

Kiilto Pro VOC Block on kehitetty Suomessa. Tuote on osa Kiillon kehittämiä kapselointiratkaisuja, joilla voidaan hallita kestävällä tavalla rakennuksen elinkaarta.

Tilaa Kiilto Pro VOC Block työohje kätevästi suoraan sähköpostiisi tästä: