Liity linjoille: ammattilaisten aamussa syvennytään probioottiseen siivoukseen

Oletko pohtinut, missä tilanteissa probioottisia tuotteita kannattaisi suosia perinteisten yleispuhdistusaineiden sijaan? Tai miten probiootit voivat uudistaa käsityksiämme ylläpitosiivouksesta? Osoittavatko probiootit suuntaa moderniin hygieniaan?

Ammattilaisten aamu: syvenny probioottiseen siivoukseen -webinaari

4.6.2024 klo 9 alkaen kannattaa liittyä linjoille veloituksettomaan webinaariimme, jossa aiheeseen perehtyneet asiantuntijat vastaavat muun muassa ylempänä esitettyihin sekä tilaisuuden aikana nouseviin kysymyksiin! 

Kuulet suoraan Kiillon tuote- ja ratkaisukehityksestä vastaavilta asiantuntijoilta, mistä ajatus probioottien hyödyntämiseen sai alkunsa ja millaisia haasteita sekä oivalluksia matkan varrella on tarttunut mukaan. Lisäksi opit, millainen vaikutus Joutsenmerkin kriteereillä on uuden ratkaisun saattamiseen markkinoille. 

Webinaari on erityisen hyödyllinen sinulle, jos työskentelet puhtaus- tai julkishallinnon alalla tai olet kiinnostunut syventämään tietämystäsi probioottisen siivouksen eduista.

Aiheita:

  • Mistä ajatus probioottisiin puhdistusaineisiin?
  • Haasteet ja oivallukset tuotekehitysmatkalla
  • Joutsenmerkin edellytykset ja vaikutukset puhtaudessa
  • Probioottiset puhdistusaineet käytännössä

Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus kurkistaa, millaista asiantuntemusta kätkee taakseen ammattilaisille kehitetty probioottinen puhdistusaine, jolle on Suomessa ensimmäisenä myönnetty Joutsenmerkki. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Sinua saattavat kiinnostaa myös: