Mitä uutta probiootit tuovat siivoukseen? Tutustu Kiillon selvitykseen

Kiillon tuotekehityksen selvityksessä syvennytään tarkemmin probioottien toimintaperiaatteeseen siivouksessa. Tutustu, miten probioottiset puhdistusaineet toimivat ja missä ne voivat auttaa vähentämään sairauspoissaoloja, säästämään kustannuksissa ja parantamaan puhtauden tasoa yleisesti. Saat asiantuntijoidemme koko raportin sähköpostiisi alta!

Miten probiootit parantavat puhtauden tasoa?

Kiilto on jo pitkään hyödyntänyt probiootteja puhdistuksessa osana ammattilaisille suunnattua Kiilto Pro -tuotevalikoimaa. Viimeisimmän Kiilto Pro Universal Probio –yleispuhdistusaineen myötä päivittäinen ylläpitosiivous voidaan monissa kohteissa hoitaa täysin probioottisella ratkaisulla.

Perinteisiin puhdistusaineisiin nähden probioottisten puhdistusaineiden ero on siinä, että ne eivät ainoastaan puhdista, vaan myös jättävät hyödyllisiä mikrobeja puhdistetulle pinnalle. Mikrobit pysyvät käsitellyillä pinnoilla ja kuluttavat aktiivisesti likaa ja hajuja myös siivouskertojen välillä, vieden elintilaa haitallisilta mikrobeilta. Probiootit hajottavat luonnollisten entsyymiprosessiensa avulla lian pienemmiksi hiukkasiksi, mikä lisää puhdistustehoa seuraavilla siivouskerroilla. Probioottinen puhdistus voidaan siis nähdä uutena menetelmänä saavuttaa parannettu kokonaisvaltainen hygieniataso, joka ei ole mahdollista perinteisillä menetelmillä. 

Kiilto on tarjonnut jo pitkään probioottisia puhdistusaineita osana Kiilto Pro -tuotevalikoimaansa. Vuonna 2024 lanseeratun tuoteuutuuden myötä päivittäinen ylläpitosiivous voidaan monissa kohteissa hoitaa täysin probioottisella ratkaisulla. Kiilto Pro Universal Probio, uusin lisäys, on Suomessa ensimmäinen ammattikäyttöön kehitetty probioottinen puhdistusaine, joka on sertifioitu Pohjoismaisella ympäristömerkillä eli Joutsenmerkillä.

Kiillon probioottisten puhdistusaineiden raaka-aineet ovat 100 % biohajoavia. Lisäksi tuotteissa hyödynnetyt probiootit ovat todennetusti turvallisia, luonnollisia ja GMO-vapaita mikrobeja. Luonnollisen alkuperänsä ansiosta ne sopeutuvat hyvin luonnolliseen mikrobiekosysteemiin ja auttavat palauttamaan ja ylläpitämään terveellistä, luonnollista mikroflooraa tiloissa.

Probioottinen siivous

Lue lisää

Haluatko tietää uusista ohjeista ja muista uutisista ammattisiivoukseen?

Tilaa uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).