Esittelyssä syksyn uutuudet ammattikeittiöihin

Laadukkaan ruoanvalmistuksen ja turvallisten ruokailukokemusten perusta on korkeatasoinen puhtaus ja hygienia. Syksy tuo mukanaan uutuuksia, jotka on suunniteltu helpottamaan ammattilaisten päivittäistä työtä keittiöissä ja ruokasaleissa. Tutustu uusimpiin tuotteisiimme, jotka tarjoavat entistäkin turvallisemman, tehokkaamman ja kestävämmän tavan ylläpitää keittiöhygieniaa.

Kiilto Pro Active Dip – uudistettu koostumus suuremmassa pakkauksessa

Päivitetyn koostumuksen ansiosta voit luottaa Kiilto Pro Active Dip -liotus- ja esipesujauheen valkaisukykyyn jo alle 40 °C lämpötilassa. Jauhe sopii erityisesti melamiiniastioiden valkaisuun ja kirkastamiseen, mutta myös teräs- tai posliiniastioille ja -välineille sekä astianpesukoneen sisäosien puhdistukseen. Koostumuksen päivityksen lisäksi tuotteen pakkaus on vaihdettu riittoisampaan 2,7 kg kannuun. Uuden pakkauskoon vuoksi tuotekoodit ja myyntierä ovat muuttuneet. Huomaathan myös, että aiempi 1,6 kg pakkaus on poistunut valikoimastamme.

Kiilto Pro Soaking Eco – joutsenmerkitty liotusaine hiiltymiä vastaan

Liotusaineiden viimeisin lisäys, Kiilto Pro Soaking Eco, on erityisen tehokas etenkin hiiltyneen ruoan irrotuksessa. Voimakkaasti emäksinen, klooriton tiiviste käy kaikenlaisille materiaaleille, pois lukien kevytmetallista valmistetut astiat ja välineet. Vinkki – käytä Kiilto Pro Soaking Eco -liotusainetta vuorotellen Kiilto Pro Active Dip- tai Kiilto Pro Hypo Dip -tuotteiden kanssa saadaksesi parhaat tulokset. Tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki ja se on osa Kiilto Pro Natura -sarjaamme.

Erisan Pro Foam Soap – odotettua jatkoa automaattisen annostelijan valikoimaan

Erisan Pro Foam Soap on miellyttävän tuntuinen, vaahtona annosteltava pesuneste, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoitavien ainesosien ansiosta kädet tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja raikkailta. Uusi vaahtosaippua täydentää Erisan Pro Smart -annostelulaitteen tuotevalikoimaa, tehden siitä kokonaisvaltaisen ratkaisun käsihygieniatuotteiden non touch -annosteluun.  

Kiilto Pro Quick Des – nopeaan ja tehokkaaseen pintojen desinfiointiin

Kun desinfiointisuihke ei jätä jäämiä eikä vaadi huuhtelua, säästyy aikaa ja vaivaa kiireisissä keittiöolosuhteissa. Kiilto Pro Quick Des -pintadesinfiointiaineen etanolipohjainen koostumus tuhoaa laajavaikutteisesti useimmat mikro-organismit. Tuotteen tehoaine on sokeriruo’osta peräisin olevaa bioetanolia ja se pakataan kierrätysmuovista valmistettuun pakkaukseen, tarjoten luotettavaa tehoa ympäristömyötäisyydestä tinkimättä.

Electrolux Professional SkyLine -puhdistustabletit

Valikoimastamme löytyy nyt myös Electrolux Professional SkyLine -puhdistustabletit, jotka on kehitetty samanmerkkisten uunien puhdistukseen. Fosfaatittomat ja fosforittomat tabletit varmistavat laitteiden puhtauden niiden maksimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.

Uutuudet esillä syksyn tapahtumissa ravintola-alan ammattilaisille

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja kuulemaan lisää uutuustuotteista loppusyksyn tapahtumiin. Listan tapahtumista, joissa olemme mukana, löydät täältä. Tiesithän myös, että uutiskirjeemme tilaajana vastaanotat ensimmäisten joukossa uutisia ammattihygienian ratkaisuista sekä ajankohtaisista asioista? Lähetämme kirjeitä kustakin valitsemastasi aiheesta enintään neljästi vuodessa. Voit tilata uutiskirjeen täällä.