EcoVadis-arvioinnin hopeatason saavuttaminen kertoo sidosryhmillemme kestävästä yhteistyöstä

Kiilto on saavuttanut hopeatason EcoVadis-arvioinnissa, joka arvioi kestävyyttä 21 kriteerin perusteella neljällä pääalueella: ympäristö, työ ja ihmisoikeudet, etiikka sekä kestävä hankinta. Tämän tason saavuttaa 25% arvioiduista yrityksistä. Nyt saavutettu tulos sijoittaa Kiillon tähän ryhmään.

EcoVadis on maailman suurin ja luotetuin yritysten kestävyyden arvioija, joka kokoaa yli 100 000 arvioitua yritystä maailmanlaajuiseen verkostoon. Arviointimenetelmä perustuu kansainvälisesti tunnustettuihin periaatteisiin ja standardeihin, kuten Global Reporting Initiative (GRI), YK:n Global Impact ja ISO 26000, sekä julkisiin yritysraportteihin, kyselyihin ja ulkoisiin tietolähteisiin.

Tämä kolmannen osapuolen arviointi auttaa Kiillon sidosryhmiä varmistamaan, että yhteistyölle asetetut kestävyystavoitteet täyttyvät. Lisäksi se auttaa meitä ymmärtämään ympäristö- ja sosiaalista kestävyyttämme paremmin sekä tunnistamaan parannuskohteita.

"Hopeatason saavuttaminen on selkeä merkki siitä, että olemme onnistuneet kehittämään kestävyystyötämme sekä viestimään siitä entistä avoimemmin. Arvion avulla pystymme myös tunnistamaan parannuskohteita kestävyyden eri osa-alueilla. Asiakkaillemme tällaiset arviot toimivat päätöksenteon tukena. Tärkeä osa yrityskulttuuriamme on auttaa sidosryhmiämme  edistämään omia kestävyystavoitteitaan", toteaa Kiillon Sustainability Communications Manager Laura Heinovaara.

"Työ tulosten parantamiseksi jatkuu."

Lisätietoja:

Laura Heinovaara
Sustainability Communications Manager  

Kiilto  
laura.heinovaara@kiilto.com  
Puh.. +358 50 596 9424