Kiilto SK Märkätilatasoite 1–3 (10) mm

Märkätilatasoite seinien ja kattojen tasoituksiin. Erityisesti betoni- ja harkkoseinien tasoittamiseen ennen vedeneristystä ja laatoitusta. Osittain tasoittamisessa 1–10 mm, ylitasoituksissa 1–3 mm. Pinnoitettuna myös ulos. Sementtisideaineinen.

Edut ja ominaisuudet

  • pitkä työaika
  • viimeistelyyn ennen vedeneristystä
  • riittoisuus 1,3 kg/m²/mm
  • päällystettävissä 3 mm/1 vrk, 10 mm/3 vrk
  • sisätilat, pinnoitettuna myös ulos
  Linkit

  Dokumentit

  Käyttöala

  Kiilto SK on pohjatasoite sekä sisäseinä- ja kattopinnoille. Soveltuu erilaisten kiviainespintojen sekä kipsikartonkilevyjen tasoittamiseen. Valmis tasoitepinta voidaan laatoittaa tai käsitellä Kiillon vedeneristeillä. Se voidaan tarvittaessa myös ylitasoittaa muilla Kiilto seinätasoitteilla käyttökohteesta riippuen. Ulkokäytössä tasoite on pinnoitettava.

  Pakkauskoko EAN-koodi
  20 kg 6411512154206
  Alustan kosteus

  betoni < 90 % RH

  Kerrosvahvuus

  osittain tasoitus 1–10 mm, ylitasoitus 1–3 mm

  Kovettumisnopeus

  n. 1 vrk (+18 °C). (riippuen kerrospaksuudesta ja olosuhteista)

  Käyttöolosuhteet

  suositus: +18–20 °C, alin käyttölämpötila +5 °C

  Max. Raekoko

  0,5 mm

  Pakkauskoot

  20 kg säkki

  Puristuslujuus

  luokka: CSIV (EN 998-1)

  Riittoisuus

  1 mm kerros/m² kuiva-ainetta painaa n. 1,3 kg

  Sekoitussuhde

  5,0–5,5 l vettä 20 kg tasoitetta

  Tyyppi/sideaine

  Polymeeri-sementti-kalkkikivipohjainen jauhe

  Työskentelyaika

  3–4 tuntia ( +18 °C )

  Varastointi

  Avaamattomana kuivassa tilassa 1 vuosi

  Värit

  Harmaa

  Käyttöohje

  Tasoitettavien pintojen tulee olla kiinteät, puhtaat ja pölyttömät. Kuivat pinnat kostutetaan ennen tasoittamista (ei levypintoja). Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä.

  Kiilto SK sirotellaan hitaasti, jatkuvasti sekoittaen viileään (+18–20 °C) puhtaaseen veteen, kunnes muodostuu tasainen massa. Valmiin massan annetaan seistä 10–15 minuuttia, jonka jälkeen sekoitetaan vielä kerran. Tasoitemassa levitetään käsinlevityksenä teräslastalla tai koneellisesti tasoiteruiskulla. Myös ruiskulla levitetty massa tasoitetaan käsin teräslastalla.

  Lisätiedot

  Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

  Ympäristö ja turvallisuus

  Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

  M1-sisäilmaluokitus
  CE-merkki
  LEED
  Nordic Ecolabel
  Avainlippu