Kiilto Pro KeraSafe Dual A + X
KeraSafe+ kankaan kiinnitys- ja limitysliima

Pitkän purkkiajan omaava, 2-komponenttinen, sementtipohjainen liima Kiilto KeraSafe+ Kankaan kiinnitykseen. Soveltuu myös kankaan limitysten tiivistyksiin sekä Kiilto Läpivientivahvikkeiden ja valmiiden nurkkavahvikkeiden kiinnityksiin.

Edut ja ominaisuudet

  • pitkä purkkiaika n. 6 h sekoituksen jälkeen
  • avoin aika levityksen jälkeen n. 30 minuuttia
  • laatoitettavissa aikaisintaan 15 h kuluttua KeraSafe+ Kankaan asennuksesta

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro KeraSafe Dual liima on 2-komponenttinen, sementtireaktiivinen, pitkän purkkiajan omaava tela-/sivellinlevitteinen KeraSafe+ vedeneristekankaan kiinnitys- ja limitysliima.

PakkauskokoEAN-koodi
4,5 + 3 kg 6411513798157
Alustan kosteus

< 90 % RH

Avoin aika

n. 30 minuuttia (alustalle levitettynä)
Huom. primerointi pidentää avointa aikaa

Käyttölämpötila

+10– 25 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

M1, ETA

Lämmönkesto kuivana

-20 - +70 °C

Pakkauskoot

7,5 kg (4,5 neste + 3 jauhe)

Pinnoituskuiva

Laatoitus 15 h kuluttua KeraSafe+ kankaan kiinnityksestä (lattiat ja seinät).

Purkkiaika

n. 6 h

Riittoisuus

n. 700 g/m² riippuen alustan huokoisuudesta

Sekoitussuhde

60 (neste) : 40 (jauhe)

Tiheys/ominaispaino

1,3 kg/l

Tyyppi/sideaine

Styreeniakrylaatti (neste) ja sementti (jauhe)

Varastointi

Avamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi

pakkasenkestävyys

Nestekomponentti jäätyvää

seoksen väri

Rusehtava

Käyttöohje

Sekoitus:
Sekoita neste ja jauhe huolellisesti (vähintään 2 minuuttia) keskenään, sekoitussuhde painon mukaan 60:40, kunnes massa on tasainen. Huom. jauhe lisätään aina nesteen joukkoon ripotellen. Valmiin massan purkkiaika on n. 6 tuntia (riippuen olosuhteista), sekoita kerralla määrä jonka ehdit käyttää tässä ajassa. Älä ohenna seosta joka on alkanut kovettumaan.

Seinät:
Levitä Kiilto Pro KeraSafe Dual yhden vuodan alueelle kulmiin, nurkkiin ja seinäpinnalle. Asenna KeraSafe+ vuota paikoilleen siten, että vuota taittuu 5 cm nurkan yli viereiselle seinälle ja 5 cm lattialle. Hierrä vuota paikoilleen jäykän muovilastan avulla siten, että kaikki ilma pääsee pois ja vuota kiinnittyy alustaan 100 %:sesti. Liimaa vuotien limityskohdat Kiilto Pro KeraSafe Dual liimalla.

Lattiat:
Hio ja/tai tasoita tarvittaessa epätasaiset alustat Kiilto lattiatasoitteella. Pohjusta tarvittaessa kuiva lattiapinta ennen KeraSafe+ kankaan asennusta Kiilto Keraprimerilla tai Kiilto PrimerOne pohjusteella. Huom. pohjustaminen pidentää hieman liiman avointa aikaa pinnalle levitettynä. Anna pohjusteen kuivua noin 1 tunti ennen Kiilto Pro KeraSafe Dual liiman levitystä ja KeraSafe+ kankaan asennusta. Asenna itseliimautuva Kiilto KeraSafe kaivolaippa lattiakaivon päälle. Levitä Kiilto Pro KeraSafe Dual liimaa lattialle, limityskohtiin ja kaivolaipan päälle. Rullaa vuota paikoilleen ja hierrä kiinni, jotta ilma pääsee pois. Levitä Kiilto Pro KeraSafe Dual läpivientien kohdalle ja kiinnitä valmiit läpivientikappaleet paikoilleen. Liimaa valmiit sisä- ja ulkonurkkakappaleet paikoilleen Kiilto Pro KeraSafe Dual liimalla. Levitä Dual liimaa myös läpivientikappaleiden ja nurkkakappaleiden päälle. Ennen laatoitusta leikkaa lattiakaivon kohdalle n. 60 mm kaivon halkaisijaa pienempi reikä ja paina kiristysrengas paikoilleen. On suositeltavaa käyttää kaivonvalmistajan ohjeistamaa leikkuutyökalua ja sapluunaa. Huom. kiristysrenkaan saa painaa paikoilleen vasta seuraavana päivänä kankaan liimauksesta.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.