Kiilto Easy
Kaivolaippa

Itseliimautuva butyylilaippa siveltäviin Kiilto vedeneristysjärjestelmiin lattiakaivojen kohdalle.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Siveltäviin Kiilto vedeneristysjärjestelmiin lattiakaivojen kohdalle.

PakkauskokoEAN-koodi
37 x 37 cm 6411513686300
Pakkauskoot

37 cm x 37 cm

Tyyppi/sideaine

Butyylikumi ja PP fleece

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa, kuivassa tilassa valolta suojattuna 1 vuosi.

Värit

Harmaa, valkoiset reunat

Käyttöohje

Asenna kaivolaippa kuivuneeseen pohjustepintaan ja hierrä huolellisesti kiinni. Leikkaa kaivolaippaan kaivonvalmistajan ohjeiden mukainen reikä ja paina kiristysrengas paikoilleen.

Sivele kaivolaipan sivut vedeneristeellä kiinni alustaan ja sivele vedeneriste kauttaaltaan kiristysrenkaaseen asti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED