Kiilto Pro Akva Contact
Vesiohenteinen kontaktiliima

Liuotteeton, vesiohenteinen kontaktiliima lattia- ja seinäpäällysteiden, erilaisten profiilien ja listojen, solumuovin, laminaatin, kartongin, nahan ja kankaan kiinnittämiseen.

Edut ja ominaisuudet

  • vesiohenteinen kontaktiliima
  • luja liimasauma
  • riittoisuus 3–4 m²/l (kaksipuoleisesti)
  • liuotteeton

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Akva Contact on vesiohenteinen kontaktiliima, joka sopii mm. lattia ja seinäpäällysteiden, erilaisten profiilien ja listojen, solumuovin, laminaatin, kartongin ja nahan liimaukseen.

PakkauskokoEAN-koodi
1 l 6411511729016
3 l 6411511729030
Alustan kosteus

Betonin kosteus saa olla max. 85 % RH ennen kuin liima levitetään.

Käyttölämpötila

Alin +15 °C

Pakkauskoot

1 l, 3 l

Riittoisuus

3–4 m²/l (kaksipuoleisesti)

Tiheys/ominaispaino

0.94 kg/dm³

Tyyppi/sideaine

Polykloropreenikumilateksi

Työskentelyaika

2–4 tuntia

Varastointi

Avaamattomana + 20° C lämpötilassa 12 kuukautta

kosketuskuiva

Huoneenlämpötilassa n.30 min. Kuivumisnopeuteen vaikuttavat käytettävät materiaalit, liimamäärä ja vallitsevat olosuhteet.

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla kuivia, kiinteitä, tasaisia ja puhtaita. Liima levitetään molempiin pintoihin siveltimellä tai sileällä lastalla ja annetaan kuivua kosketuskuivaksi. Pinnat puristetaan voimakkaasti yhteen; on tärkeää, että kohdistus on tarkka, koska liima tarttuu heti. Liimaus on välittömästi valmis, joskin sen lujuus lähivuorokausien aikana vielä lisääntyy.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu