Kestopur A2F 130
2-komponenttinen liuotinvapaa pu-liima

Kestopur A2F 130 on 2-komponenttinen vaahtoava liuotinvapaa polyuretaaniliima kerroslevyjenvalmistukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • Matala lämpöarvo
  • Soveltuu erinomaisesti automaattiseen raitalevitykseen 

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestopur A2F 130 muodostaa vahvan, mutta elastisen liimasauman. Kehitetty erityisesti mineraali- ja lasivillan liimaamiseen. Liimaa käytetään esim. metallin, eristysmateriaalien ja kuitukomposiitin liimaukseen. Kestopur A2F 130:n kanssa käytetään Kestopur 200/S –kovetetta. Liima soveltuu EN 13501 A2 –luokiteltujen kerroslevyjen valmistamiseen jatkuvatoimisilla puristuslinjoilla, joissa on automaattinen 2-komponenttisten liimojen levityslaite.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestopur A2F 130 Schütz cont /1500 kg T3213.996
Tyyppi/sideaine

Polyuretaani

Tiheys/ominaispaino

Hartsi: 1.6 g/cm³, Kovete: 1.2 g/cm³

Leikkauslujuus

≥ 7N/mm² (epoksipäällysteinen teräs, 28 d 23 °C, 50 % RH)

Sekoitussuhde

5 paino-osaa Kestopur A2F 130 –hartsia +
1 paino-osa Kestopur 200/S –kovetetta

Viskositeetti

Hartsi: n. 18 000 mPas , kovete: n. 250 mPas (Brookfield RVT 20 °C)

seoksen väri

beige

Purkkiaika

2 min. 10s ± 20 s (42 g, 20°C, 50% RH)

Avoin aika

max. 3 min / 20 °C

Liiman levitysmäärä

200-250 g/m² riippuen materiaalista

Puristusaika

n. 5 min. / 40 °C

Lämpöarvo

14,3 MJ/kg (EN ISO 1716)

Varastointi

Avaamattomana (+10 -+25) °C lämpötilassa kontissa (1000 l) 6 kuukautta, pienemmissä astioissa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Poista hapettumat hiomalla, rasva ja muu lika Kiilto Cleaner 303:lla. Huolellisesti puhdistetut pinnat voidaan vielä karhentaa ja pohjustaa primerilla tarttuvuuden parantamiseksi. Poista hiontapöly huolellisesti ennen liimausta. Sekoita Kestopur A2F 130 –hartsi ennen käyttöä. Lisää Kestopur 200/S –kovete hartsin sekaan ja sekoita kunnes seos on tasalaatuinen ja -värinen. Levitä liima levitystyökalulla joko vain toiseen tai molempiin liimattaviin pintoihin. Poista tuoreet liimatahrat kuivalla liinalla ja pyyhi pinta Kiilto Cleaner 303 tai 300:lla. Kuivunut liima voidaan poistaa vain mekaanisesti. Suosittelemme käyttämään Kestopur-liimoja normaalissa huoneenlämmössä. Liimaus voidaan suorittaa viileämmässä (jopa +10 °C), mutta silloin kovettuminen on hitaampaa ja liiman levitysominaisuudet voivat kärsiä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu