Ratkaisumalleja linjasaneeraukseen

Ratkaisuja, tietoa ja tukea linjasaneeraukseen

Putkiremonttihankkeen kokonaisuuden hallinnassa, tuotteiden valinnassa ja vertailussa auttaa Kiillon märkätilatöiden materiaalikortti. Korttia voi hyödyntää tarjousvaiheen tarkentavana liitteenä ja esimerkiksi suunnittelijan tai työmaan tukena toteutustapojen ja tuotteiden valinnassa.

Kiilto Peltielementtikylpyhuoneen saneerausjärjestelmä on testattu ja tehokas tapa saneerata peltikylpyhuone silloin, kun vanhaa rakennetta voidaan hyödyntää laatoituksen alustana ja vedeneristävänä rakenteena. Kylpyhuoneen remontti etenee nopeasti, ja kustannukset pysyvät kurissa. Alta löydät tiedot, asiakirjat ja ohjeet Kiillon peltielementtikylpyhuoneen saneerausjärjestelmään.

Kiilto-Linjasaneeraussivulla putkiremontin vaiheet on linkitetty Rakennustiedon nettisivulle, josta löytyvät tärkeät ohjeet ja kirjat putkiremontin vaiheisiin. Hyödynnä asiantuntemuksemme märkätilarakentamisessa jo hankkeen alusta alkaen. Parhaat ratkaisut lyödään lukkoon yhteistyöllä, ja suunnittelu sekä toteutus saadaan sujumaan aikataulun ja kustannusten suunnitelluissa raameissa.