Peltielementti- kylpyhuonejärjestelmä

Kiilto Peltielementtikylpyhuone -vedeneristysjärjestelmää voidaan käyttää korjauskohteessa silloin, kun laatoitus voidaan tehdä saneerattavan peltikasetin pintaan. Suosittelemme toteuttamaan märkätilakorjauksen peltielementtikylpyhuoneessa Kiilto Kerafiber- tai Kiilto KeraPro vedeneristysjärjestelmällä.

Peltielementtikylpyhuoneen saneeraus Kiillon menetelmällä voidaan toteuttaa selkeiden ohjeiden mukaan. 

  • Vanhat kalusteet poistetaan, mahdollinen seinäkaivo vaihdetaan lattiakaivoksi ja pinnoilta poistetaan irtain aines ja lika. 
  • Lattiaan tehdään uusi tasoitevalu ja korjataan kaadot sekä täytetään mahdollinen ura peltikasetin alareunassa. 
  • Seinien puhdistuksen jälkeen peltipinnan kolot ja saumat sekä nurkat tiivistetään siten, että kokonaisuus muodostaa yhtenäisen, tiiviin seinäpinnan. Tämän jälkeen seinät pohjustetaan erikoispohjusteella.
  • Seinien laatoitus kiinnitetään erikoislaattaliimalla ja saumauksessa käytetään saumavahvistetta. 
  • Lattian vedeneristys voidaan tehdä tasoitusvalun päälle, tarvittaessa kaadot korjataan vielä erikseen. Lattian vedeneriste nostetaan vahvistettuna seinäpellin pintaan.

Kiilto peltielementtikylpyhuoneen työohjeessa korjaus on kuvattu selkeästi valokuvin. Korjaustyössä tulee huolellisesti noudattaa tätä työohjetta. 

Peltielementtikylpyhuoneen saneeraukseen laadittua periaatteellista työselostusmallia voi käyttää pohjana oman kohteen selostuksen laadinnassa. Valitun vedeneristysjärjestelmän periaatteelliset työselostukset ovat saatavilla dokumenttipankistamme. Valitse järjestelmän työselostus tarvittaessa erikseen lattialle ja seinälle.

Kiilto materiaalikorttiin on kerätty erikseen peltielementtikylpyhuonejärjestelmän tuotteet taulukkoon. Kortti toimii apuna suunnittelussa, materiaalien määrien laskennassa ja tukena hankkeen dokumentaatiossa.

Kiilto detaljipankissa peltielementtikylpyhuoneen periaatepiirros on detalji n:o VE100. Detaljin voi ladata PDF-tiedostona käytettäväksi apuna saneerauksen eri vaiheissa. Muokkauksia voi tehdä kohteen mukaan AutoCADissä lataamalla DWG-tiedoston dokumenttipankistamme tai suoraan ProdLib-kirjastostamme.

Valitun vedeneristysjärjestelmän kanssa käytettävät, siihen hyväksytyt oheistuotteet ja vaihtoehtoiset läpivientimateriaalit sekä vahvikkeet voi tarkistaa dokumenttipankin taulukosta. 

Tarvitsetko lisätietoa Kiilto Peltielementtikylpyhuonejärjestelmästä? Ota yhteys alueesi aluepäällikköön tai ammattilaisille suunnattuun tekniseen tukeen.