Rakennustieto-palvelujen hyödyntäminen

Hyödynnä saneeraushankkeen aikana myös Rakennustiedon putkiremonttimateriaaleja

Kiilto-Linjasaneeraussivulla putkiremontin vaiheet on linkitetty Rakennustiedon nettisivulle, josta löytyvät tärkeät ohjeet ja kirjat putkiremontin vaiheisiin. Hyödynnä asiantuntemuksemme märkätilarakentamisessa jo hankkeen alusta alkaen. Parhaat ratkaisut lyödään lukkoon yhteistyöllä, ja suunnittelu sekä toteutus saadaan sujumaan aikataulun ja kustannusten suunnitelluissa raameissa.

Kiillon nettisivuilla esitellyt linjasaneeraushankkeen vaiheet pohjautuvat Rakennustiedon käyttämään malliin. Siksi sinun on helppoa etsiä ja hyödyntää tietoa ja asiakirjoja linjasaneerauksen eri vaiheissa sekä Kiillon että Rakennustiedon sivuilla.

Rakennustarvikkeiden tiedot viivakoodilla pilvipalvelusta

Kiillon rakennustarvikkeiden tuotetiedot, tekniset tiedot ja laadunvarmistusdokumentit löydät kätevästi myös RT-tuotetiedon sovelluksesta.

Voit etsiä tuotteita sovelluksen sivulta netistä tai voit ladata viivakoodisovelluksen mobiiliversion sovelluskaupasta. RT-tuotetiedon sovelluksen avulla voit skannata tuotteen viivakoodin tuoteluettelosta tai vaikkapa työmaalla olevan tuotteen pakkauksesta, ja saat tuotteen laadunvarmistukseen liittyvät asiakirjat mobiililaitteeseesi välittömästi. Dokumentit ovat käytettävissäsi ja jaettavissa eteenpäin ilman odottelua ja erillisiä pyyntöjä.