Kiilto mukana Taimiteko-ohjelmassa

Jokaisesta Kiillon asiakaskyselyn vastauksesta istutetaan puuntaimi

Kiilto rahoittaa tänä vuonna jokaisesta saamastaan asiakaskyselyn vastauksesta puuntaimen 4H-projektin Taimiteko-ohjelmaan. Nuoria työllistävän ohjelman tavoitteena on istuttaa 10 000 hehtaaria uutta metsää 2030 mennessä. Tämä tarkoittaa 20 miljoonaa puuta. Jokainen istutettu puu sitoo hiiltä ja hillitsee näin osaltaan ilmastonmuutosta. https://www.taimiteko.fi/info/

Kiilto haluaa jatkuvasti parantaa toimintaansa asiakaslähtöisesti ja keskustelu on aktiivista. Kiilto toivoo lisäksi asiakkaiden antavan palautetta erityisesti selkeiden yhteistyökokemusten kuten tuotekoeajojen, koulutusten tai myyntihenkilön käyntien jälkeen lähetettävien kohdennettujen kyselyiden avulla.

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-taimiteko-4h-300x300px.png

Taimiteko tarkoittaa konkreettista tekoa, jonka organisaatio voi tehdä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Kiillon tavoitteena on olla alansa ympäristöjohtaja

Keväällä 2018 Kiilto käynnisti kotimaassa Lupaus ympäristölle –hankkeen. Sen tavoitteena on asettaa konkreettisia, kunnianhimoisia, mitattavia tavoitteita ja tehdä niihin pohjautuen merkittäviä panostuksia ympäristön tilaan positiivisesti vaikuttaviin asioihin. Hanke on jaettu osa-alueisiin, joiden toimenpiteet kohdistuvat materiaalivalintoihin, pakkauksiin ja logistiikkaan, palveluihin sekä energiaratkaisuihin. Lue lisää hankkeesta ja sen edistymisestä täältä.

Tutustu myös muihin uutisiimme