HygiNet® - Digitaalinen hygieniasuunnitelma aina saatavillasi

Kiilto on kehittänyt HygiNet® -palvelun sähköisen hygieniasuunnitelman laadintaa ja ylläpitoa varten. Helppokäyttöisen ja selkeän HygiNet® -palvelun avulla hoidat vaivattomasti kaikki lakisääteiset velvoitteet ja löydät nopeasti hygieniasuunnitteluun liittyvät tiedot yhdestä osoitteesta. Miksi siis tuhlaisit aikaa paperisen hygieniasuunnitelman täyttämiseen?

Hygieniasuunnittelu luontevaksi osaksi arkea

HygiNet® -palvelun tarkoituksena on helpottaa asiakkaan työtä ja kytkeä hygieniasuunnittelu luontevaksi osaksi arkea. Viranomaismääräysten edellyttämät dokumentit, käyttöturvatiedotteet ja tuotekortit ovat kaikki sähköisesti saatavilla ja tarvittaessa myös tulostettavissa. HygiNet® -palvelusta löydät lisäksi yksityiskohtaiset puhdistus- ja menetelmäohjeet eri kohteista, jolloin kuka tahansa yrityksestäsi voi nopeasti tarkistaa, millä tuotteilla ja välineillä tietty tila on tarkoitus siivota ja kuinka usein.

Joko sinulla on HygiNet® -tunnukset? Kirjaudu palveluun tästä!

Raikas, moderni ja helppokäyttöinen

HygiNet® -palvelun ulkoasu voidaan personoida asiakkaan yritysilmeen mukaan. Käyttäjät ovat ihastuneet erityisesti palvelun raikkaaseen ja moderniin ilmeeseen. Myös selkeys ja helppokäyttöisyys lukeutuvat palvelun parhaisiin puoliin. HygiNet® -palveluun et tarvitse käyttökoulutusta vaan voit lähteä suorilta käsin tekemään hygieniasuunnitelmaa organisaatiollesi. Hankkimalla muokkausoikeuden voit päivittää suunnitelman näppärästi ajan tasalle aina, kun on tarvetta. HygiNet® taipuu niin tabletille, tietokoneelle kuin mobiiliin käyttäjän mieltymyksistä riippuen.

Hygieniasuunnitelma viestinnän ja perehdytyksen välineenä

Arkeassa on huolehdittu hygieniasuunnittelusta jo pitkään Kiillon sähköisellä palvelulla. Sen uusin versio helpottaa Arkeassa hygieniasuunnitelman päivittämistä, raportointia ja sisäistä viestintää entisestään. Arkea Oy:n vuorovastaava Kati Mäkinen kertoo HygiNet® -palvelun tuomista eduista.

Lue lisää >

Hygieniasuunnitelmasta ajantasaiset käyttöturvallisuustiedotteet

UniCafen ravintoloissa ja WELL-kahviloissa käytössä oleva sähköinen hygieniasuunnitelma auttaa ylläpitämään ja päivittämään hygieniatietoa säännöllisesti. Kehityskoordinaattori Outi Luukkonen kertoo miten HygiNet® on helpottanut hygienian ylläpitoa UniCafen ravintoloissa ja kahviloissa.

Lue lisää >

Omavalvonta ja siivousstandardi tulevaisuuden sairaalassa

Elintarviketeollisuudessa ja suurkeittiöpuolella arkipäivää oleva puhtauden ja hygienian omavalvonta lain säätelemänä on tulossa myös terveydenhuoltoon. Infektiotutkimuksen dosentti Kirsi Saukkonen kannustaa sairaaloita valmistautumaan omavalvontaan.

Lue lisää >

Hygieniasuunnitelma, joka ei vanhene koskaan

HygiNet® -palvelusta löydät aina ajantasaiset tuotetiedot, jolloin oikean tuotteen valinta on helppoa. Myös annostusohjeet voit tarkistaa vaivattomasti palvelun kautta. HygiNet® -palvelun laajimmassa versiossa monipuolinen sisältö koostuu videoista, tiedotteista ja artikkeleista, ja etusivulla oleva hakutoiminto palvelee erityisesti pikaisissa tiedonhakutilanteissa.

Sähköinen hygieniasuunnitelma ei vanhene koskaan, mikä on merkittävä etu paperiseen suunnitelmaan verrattuna. HygiNet® -palvelun sisältöjä päivittämällä hygieniasuunnitelmasi pysyy aina ajan tasalla ja voit hyödyntää sitä esimerkiksi perehdyttämismateriaalien ja työohjeiden laatimisessa henkilöstöllesi. HygiNet® -palvelun käyttäjänä sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, ovatko viranomaisten edellyttämät dokumentit kunnossa, sillä ne löytyvät aina napin painalluksella.

KÄYTÄ FREDMAN PRO:TA JA HYGINETIÄ YHDESSÄ

Jos käytössäsi on Fredman Pro, palveluiden välinen integraatio linkittää siivoussuunnittelun vaivattomasti osaksi omavalvontaa. Kun Fredman Pro muistuttaa siivoukseen liittyvästä tehtävästä, työntekijäsi tarkistavat helposti siihen liittyvät menetelmät, pesuaineet ja välineet HygiNetistä. Palveluiden käyttö yhdessä sujuu joustavasti, sillä kahteen eri sovellukseen kirjautumiselle ei ole tarvetta.

Fredman Pro – ei huolta, ei paperia, ei unohtuneita tehtäviä

Fredman Pro on Suomessa kehitetty palvelu omavalvonnan digitalisoimiseen ja se sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden johtamiseen. Palvelun avulla poistat keittiöstä turhat paperit, ja saat käyttöösi mobiili- ja verkkosovelluksen, sekä digitaaliset mittalaitteet omavalvonnan kirjauksia varten. Palvelun hälytysten avulla varmistat, että kriittiset toimenpiteet tulevat tehtyä oikea-aikaisesti ja oikein. Omavalvonnan kirjaukset tallentuvat suoraan pilvipalveluun, joten säästät aikaa ja tehostat toimintaasi. Lue lisää palvelusta täällä.

Haluatko tietää lisää HygiNet® -palvelusta? Jätä yhteystietosi, ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.