Uusilta nettisivuiltamme apu löytyy helposti!

Tuotelähtöisyydestä ratkaisulähtöisyyteen

Uusi sivusto tarjoaa entistä nopeampaa ja helpompaa tiedonhakua niin Kiillon tuotteista kuin järjestelmistäkin. Nyt tuotteita voi hakea perinteisen hakutoiminnon lisäksi myös ratkaisun ja käyttökohteen mukaan.

Jokaiseen tuotteeseen liittyvät tiedot, ohjeet ja aineistot on koottu helposti selattavaksi kokonaisuudeksi tuotekortteihin.

Sivustolla kerromme myös, miten monin tavoin voimme asiantuntijapalveluidemme kautta olla mukana kehittämässä asiakkaittemme toimintaa.

Tarinoita yhteisistä onnistumisista

Sivustolla aiempaa suuremmassa roolissa ovat ihmiset: sekä asiakkaamme että omat asiantuntijamme. Asiakastarinoissa ja Pintaa syvemmälle -osiossa esittelemme mielenkiintoisia esimerkkejä toteutuneista asiakasratkaisuista ja kestävistä kumppanuuksista. Jokaisen onnistumisen ja ratkaisun takana on yhteistyötä ja osaamista, joista tarinat kertovat.

Uusittu Työohjeet-osio ja märkätilalaskuri

Suunnittelijoille olemme koonneet kattavan tietopaketin Työohjeet-osioon, mistä löydät kaiken suunnitteluun tarvittavan aineistomme. Sivustolla on myös uudistettu märkätilalaskuri.

Anna palautetta!

Jotta pystymme jatkossa kehittämään sivustoa entistä paremmaksi, otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita!

Tervetuloa tutustumaan osoitteeseen www.kiilto.com!